Катя от легендарния дует Ритон, подлуди мрежата с решението си

...
Катя от легендарния дует Ритон, подлуди мрежата с решението си
Коментари Харесай

Катя от Ритон свали 9 кг с диета, яде само по 4 часа на ден

Катя от именития дует " Ритон ", подлуди мрежата с решението си да се пусне по бански във видеото към новия летен шлагер " Брой до три ".

За да доближи блестящата форма, в която се намира сега, звездната певица се е подложила на хранителен режим по време на локдауна. " Катя употребява пандемията от ковид, с цел да влезе в страхотна форма ", похвали половинката си Здравко в " Преди обед ", където дуетът гостува, с цел да показа новото си парче.



" Да, по този начин се получи. Когато няма купони, не се изкушаваме от хапка-пийка. Първият ден на втория локдаун стартира да работи за мен. Едни го назовават интервално недояждане, други - интервално хранене. Храня се единствено 4 часа в денонощието - сред 12 и 16 ч. Аз цялостен живот не закусвам, от есента и не вечерям. Всяка заран се проследявам на кантар ", изясни певицата.

С този режим ритонката е съумяла да смъкна към този момент близо 9 кг. Здравко е доста горделив от своята половинка, а и има защо - това се вижда най-хубави в клипа към " Брой до три ", режисиран от Николай Скерлев. Именно той е съумял да убеди Катя да заснаме пред камерата по бански.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР