Кацнах. Имам среща с бухалките.С този пост във Фейсбук Васил

...
Кацнах. Имам среща с бухалките.С този пост във Фейсбук Васил
Коментари Харесай

„Кацнах. Имам среща с бухалките”. И Васил Божков стъпи на родна земя


„ Кацнах. Имам среща с бухалките ”.

С този пост във Facebook Васил Божков поздрави посрещачите си, откакто дойде в България с полет от Дубай.



Самолетът на оповестения за интернационално търсене предприемач леко подрани и кацна преди обещания от него час 15:30. Но прозорливите управляващи и публицисти към този момент го чакаха, а малките екрани снимаха кацането на Дубайските аеролинии, като че ли боингът носеше цялата група „ Ролинг Стоунс “, а не редови пасажери и един много мъчно откриваем господин.

Очаква се Божков да бъде отведен от екипи на „ Гранична полиция “ – против него има наложена мярка за задържане за период от 72 часа. За след това му се готви непрекъсната.

За прибирането си хазартният необут с 19 обвинявания заяви авансово в своя фейсбук профил, като разгласява и фотография в аероплан.

Васил Божков е в Дубай от началото на 2020 година, когато започнаха 2 следствия против него.

Срещу Божков в действителност има общо 4 следствия. По едно от тях той е обвинен като гарант на: убийството на Манол Велев; на хазартен необут от Благоевград; и на един от несполучливите атентати против Алексей Петров. Божков тържествено се завърна у нас ден след погребението на някогашната барета и тъкмо 8 дни измежду показния разстрел на Петров.

През пролетта на предходната година предприемачът разгласи, че е дал показания, в които уличава в корупция някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и медийната съветничка на водача на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Малко по-късно Борисов, Горанов и Арнаудова бяха задържани, а 24 часа по-късно освободени, без да им бъдат повдигнати обвинявания.

Очаквайте продължение!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР