Катрин Зита-Джоунс се препича на слънце и се радва на

...
Катрин Зита-Джоунс се препича на слънце и се радва на
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс релаксира на яхта до остров Капри

Катрин Зита-Джоунс се препича на слънце и се радва на прелестите на морето до остров Капри. Актрисата с уелски генезис разгласява фотография в профила си в инстаграм, с цел да покаже по какъв начин се любува на италианското море.

Със сигурност разположеният покрай Неаполския залив божествен остров е в топа на желанията на звездите и милиардерите това лято. Неотдавна там беше закотвил ветроходния си транспортен съд и създателят на „ Амазон ” Джеф Безос. Актьорът Киану Рийвс заведе на острова дребната си сестра Ким, към която е доста завързан. Преди седмици през Капри мина и Робърт де Ниро със фамилията си, с което обиколи с яхта и други италиански острови.

Портофино в област Лигурия също е измежду обичаните места за почивка. Преди да стигне до Капри, Зита-Джоунс се разноски из колоритния курорт в зоната на Чинкуе терре със брачна половинка си Майкъл Дъглас. Двойката беше забелязана от туристите по какъв начин се любува на хубостите в центъра на градчето, а преди този момент беше снимана с другарска компания на борда на първокласна яхта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР