Катрин Зита-Джоунс е работеща майка с редица проекти в графика

...
Катрин Зита-Джоунс е работеща майка с редица проекти в графика
Коментари Харесай

Скривалището на Катрин Зита-Джоунс е мечтата на всяка жена

Катрин Зита-Джоунс е работеща майка с редица планове в графика си и като такава има потребност от пространство единствено за себе си.

В случая на актрисата това е ъгъл, напълнен с обичаните движимости, които показват нейната характерност. Катрин показа в Instagram кадър на персоналното си леговище, с надпис към обявата: „ Едно от обичаните ми места. Моята момичешка пещера. “

One of my favorite places to be. My girl cave.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 19, 2018 at 9:09am PDT

Освен облекла, уютното пространство със стени от дърво съхранява проби от разнообразни материи, шевна машина и ваза с цветя, сложени върху бяло бюро. Още улеснение внасят дивана и меките табуретки в същия цвят, на които Зита-Джоунс евентуално отдъхва в търсене на ентусиазъм.

Макар британката да е позната поради своите осъществявания пред камерата, в последно време тя влиза и в ролята на дизайнер . Преди броени дни тя показа пред своите 1.4 милиона почитатели фотография на директория с образци от своята сбирка Casa Zeta-Jones , осъществена взаимно с QVC („ Обратно към рисуването върху платна #CasaZetaJones #StyledByZeta. " “)

Back to the drawing boards ❤️ #CasaZetaJones #StyleByZeta

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 14, 2018 at 10:03am PDT

Към момента линията с предмети за дома е налична в Съединени американски щати и включва всичко от завивки до коледна декорация . 48-годишната актриса споделя, че нюхът си към дизайна дължи на своята майка, която е шивачка .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР