Катрин, принцесата на Уелс, е диагностицирана с рак, съобщи Би

...
Катрин, принцесата на Уелс, е диагностицирана с рак, съобщи Би
Коментари Харесай

След крал Чарлз: Принцеса Кейт също е диагностицирана с рак

Катрин, принцесата на Уелс, е диагностицирана с рак, заяви Би Би Си.
42-годишната принцеса Кейт заяви, че е на химиотерапия, само че в този момент „ става по-силна “ във видео известие. Тя сподели, че диагнозата е пристигнала като „ голям потрес “, само че се зарече: „ Аз съм добре и ставам по-силен всеки ден “.

Кейт отсъстваше от всевъзможни публични отговорности след коремна интервенция през януари.

Нейната диагноза е втора за кралското семейство за няколко месеца, откакто крал Чарлз разкри, че също е подложен на лекуване. Кейт сподели, че в началото не е имала признаци на рак, само че следоперативните проби са посочили, че заболяването е там. Тя акцентира, че е в ранен стадий на лекуване.

Седнала на скамейка в Уиндзор за трогателния клип, кралската персона благодари на брачна половинка си принц Уилям за поддръжката му. Кейт сподели още, че е съобщила новината на Джордж, 10, Шарлот, 8, и петгодишния Луис - като им е дала обещание, че ще се оправи.

Принцесата на Уелс добави: „ Това, несъмнено, пристигна като голям потрес. Уилям и аз направихме всичко допустимо, с цел да действаме в името на нашето семейство. Както можете да си визиите, това лиши време. Отне време да се възстановя от огромната интервенция, с цел да стартира лекуването ми. Най-важното е, че ни лиши време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подобаващ за тях метод и да ги уверим, че аз ще се оправя “, споделя принцесата.

„ Да имам Уилям до мен също е страховит източник на разтуха и убеденост. Както и любовта, поддръжката и добротата, които бяха показани от толкоз доста от вас. Това значи толкоз доста и за двама ни “, споделя още тя във видеообръщението си.

Кейт сподели, че в този момент фамилията се нуждае от „ време, пространство и усамотение “, до момента в който тя приключи лекуването си. Тя няма да се върне към публичните си отговорности в близко бъдеще.

Принцесата добави: „ Работата ми постоянно ми е носила надълбоко възприятие на наслада и чакам с неспокойствие да се върна, когато мога, само че към този момент би трябвало да се съсредоточа върху цялостното възобновяване. В този миг мисля и за всички тези животи, наранени от рак. За всички, които са изправени пред това заболяване под каквато и да е форма, апелирам, не губете религия или вяра. Не сте сами “.

Говорител на двореца Кенсингтън удостовери, че Кейт е почнала курс на химиотерапия в края на февруари и в този момент се възвръща. Диагнозата е била повода Уилям да се отдръпна от събитие предишния месец. Дворецът не може да каже по кое време ще завърши химиотерапията. Кейт е говорила с краля.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР