Като знаем кой е автор на скандала и така нареченото

...
Като знаем кой е автор на скандала и така нареченото
Коментари Харесай

Анализатор: Като знам кой е автор на разследването за Боил Банов, най-вероятно от него няма да излезе нищо

Като знаем кой е създател на абсурда и по този начин нареченото "разследването " за Боил Банов, най-вероятно от него няма да излезе нищо. Само ще напомня по този начин наречените "разследвания " на Елена Йончева за оградата по границата с Турция, за корупцията в Хасково, за отровената вода в Хасково, за къщата в Барселона, за строителните компании. Какво излезе от тях? Нищо. Убеден съм, че и с днешните данни за Боил Банов ще излезе едно огромно нищо.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия анализаторът Георги Харизанов. "Искам да се сетя по кое време тъкмо госпожа Йончева е споделила истината. Аз не мога да се сетя за подобен случай. Във всички нейни по този начин наречени следствия се търси скандал и се приказват лъжи. В момента тя е обвинена за пране на пари и би трябвало да изяснява по какъв начин е взимала заплатата си. ГЕРБ не ѝ е повдигнал обвиняването. Не разбирам за какво се намесва ГЕРБ. Тук приказваме за обстоятелства. В момента кънтят не следствията на госпожа Йончева, а нейните сензации ", безапелационен беше Харизанов.

Заедно с него посетител беше и Росен Карадимов, шеф на Института за нов стопански прогрес. "Елена Йончева става един независим състезател. Тя се трансформира в независим политически фактор. Това, което тя приказва, ще бъде фактор в политиката. Аз не бих бил толкоз спокоен като ГЕРБ. Нещата се трансформират и ГЕРБ не реагират. "Визия за България " е на терен от половин година и ръководещите пропущат това. Друг значим фактор е, че ГЕРБ сега нямат мощна поддръжка зад граница и главно в Европа. Не би трябвало да се не помни, че и президентът взе участие в политическия живот. В последните дни той не стопира да споделя истината и да демонстрира грешките на ръководещите. От ГЕРБ също пропущат този факт и това ще им донесе единствено неприятности ", разгласи Карадимчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР