Като всяка edna жена няма как поне веднъж в живота

...
Като всяка edna жена няма как поне веднъж в живота
Коментари Харесай

Всичко, което ти трябва, за да постигнеш косата на мечтите си

Като всяка edna жена няма по какъв начин най-малко един път в живота да не си се възхищавала на нечия прелестна коса, чудейки се по какъв начин да постигнеш същото.

Макар и да са от огромно значение, обвиняването на гените няма да помогне, по тази причина по-добре виж препоръките, които събрахме на едно място, непосредствено от специалистите .

 коса препоръки Thinkstock

От лесни трикове през чудотворни артикули до подобаващите здравословни храни, ето по какъв начин да постигнеш косата на фантазиите си:

1. Избирай шампоана си деликатно

Търси формули, обогатени с витамини Е и, цинк, желязо и мед – те усилват производството на каратин, значим за основата, върху която да изградиш прелестна коса.
 Honоr 10, за мен е чест да си новият ми телефон (и си толкоз наследник!) Edna предлага Honоr 10, за мен е чест да си новият ми телефон (и си толкоз наследник!)
2. Грижи се за скалпа си

Здравата коса стартира от здравия скалп, по тази причина го ексфолирай 1-2 пъти на седмица, с цел да подобриш кръвообращението. Това оказва помощ да върнеш фоликулите към дейното им положение на напредък.

Пoследвай останалите стъпки в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР