Като водещ в България търси талант“ Дани Петканов ще получава

...
Като водещ в България търси талант“ Дани Петканов ще получава
Коментари Харесай

Дани Петканов се прецака! Прибира от България търси...

Като водещ в „ България търси гений “ Дани Петканов ще получава заплата в размер на 10 000 лв., оповестява „ Галерия “. Лудият кореспондент обаче е можел да прибере доста повече, като се има поради тлъстите възнаграждения на предшествениците му.

Дани ще води шоуто дружно с артиста Александър Кадиев. Партньорът му се подписал под по-висока сума, защото към този момент е бил водещ на шоуто и има по-богат опит. За информация, последната водеща на „ България търси гений “ – Мария Силвестър, прибирала по 15 бона, които считала за извънредно незадоволителни. Дани Петканов от много време е незает, с бебе на ръце, и разчита само на приходите си като инфлуенсър в Инстаграм.

Съпругата му Алекс Петканова бе принудена да се върне на работа още на втория месец от раждането. Моделката хукна по стилните сцени и светските събития, а Дани остана при бебето. Затова, когато му предложили да стане водещ на шоуто, Петканов се съгласил на мига, без да води договаряния и да се цани за по-висок хонорар. „ И по-добре, тъй като продуцентите имаха втори вид и бързо щяха да отсвирят Дани “, разясняват от предаването под сурдинка.

Всъщност парите не са по никакъв начин малко, само че в случай че Лудият кореспондент бе единственият водещ, щяха да са много повече. Той обаче няма опит в подобен вид риалити шоута и ще бъде „ патерица “ на Кадиев. Повечето фенове са удовлетворени от избора на водещи и даже ги назовават „ Новите Зуека и Рачков “. Други пък са на мнение, че Петканов не е подобаващ, защото прекалено много се „ лигави “ и се държи непрофесионално. Припомняме, че таман преди 2 години Дани взе участие във „ ВИП Брадър “ дружно с някогашната си тогава половинка Алекс Богданска. Именно в Къщата двамата откриха сили да си простят изневерите и даже подписаха брак. Само преди 4 месеца се роди синът им Габриел, който е същинска звезда в обществената мрежа. blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР