Като водещ на едно от най-емблематичните телевизионни предавания за ремонт,

...
Като водещ на едно от най-емблематичните телевизионни предавания за ремонт,
Коментари Харесай

Домовете под чука Мартин Робъртс моли феновете за помощ и „морална подкрепа“

Като водещ на едно от най-емблематичните телевизионни излъчвания за ремонт, бихте си помислили, че Мартин Робъртс има дребна черна брошура, цялостна с майстори.

Но наподобява, че 60-годишният мъж към момента обича да цапа ръцете си след повече от две десетилетия отпред на шоуто. Вчера той сподели на почитателите, че е ангажиран с ремонт на баня – и се бори с облицовката.

Говорейки във видео, оповестено в Instagram, той сподели: „ Имам потребност от морална поддръжка, мисля, че открих моето ново най-мразено нещо „ направи си самичък “... фугиране. Ако в никакъв случай не сте го правили, мога ли да ви съветвам в никакъв случай даже да не се замисляте? Не си правете труда. Толкова е досадно извънредно.

„ Така че преработвам банята и това е фугираща примес, ето по какъв начин наподобява фугиращата примес, тя е като небрежна материя и би трябвало да я поставите по стените по този начин и да я смачкате малко и да я разнесете малко и го вкарайте в тези дупки. Смятам, че има към миля неща, които би трябвало да фугирам, а по-късно би трябвало да махнете нещата от [пло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР