Като стръвна златотърсачка описа Джорджина Родригес, гаджето на Кристиано Роналдо,

...
Като стръвна златотърсачка описа Джорджина Родригес, гаджето на Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Колега на Джорджина разкри как е заковала Роналдо

Като стръвна златотърсачка разказа Джорджина Родригес, гаджето на Кристиано Роналдо, неин някогашен сътрудник в мадридския първокласен магазин на Gucci, където тя работела преди футболистът да я изстреля измежду най-популярните имена в света.

В TikTok Пабло Боне, както се споделя зеленоокият юноша, опровергава някои от създаваните сега от нея истории и легенди към „ любовта от пръв взор “ с футболната звезда.

„ Тя постоянно търсеше бързия удар “, твърди Пабло за Джорджина, като употребява жаргонния испански израз „ pegar el pelotazo„ в дословен превод „ да удари топката “.

Покрай интензивността й в обществените медии и след премиерата на втория сезон на нейното риалити шоу „ Soy Georgina “, нейната (и на Кристиано) версия на любовната й история със звездата е до болежка позната на всички.

Според родената в Буенос Айрес хубавица от майка испанка и татко аржентинец тя и някогашният футболист на Реал Мадрид се срещнали, когато тя била продавачка в магазин Gucci в испанската столица и това била обич от пръв взор. 

Но Пабло Боне, някогашният й сътрудник от магазина, твърди, че историята не е толкоз красива, колкото се споделя. Пабло, чийто акаунт в TikTok се назовава @pablobonee, дава своята версия на обстоятелствата.

„ Работих с Джорджина Родригес в Gucci към два месеца, преди тя да стане звезда. Засичахме се няколко пъти в магазина, тя беше в дамския отдел, а аз бях в мъжкия, към този момент бях виждал Кристиано няколко пъти в магазина преди да се срещнат и, почтено казано, има доста интриги, които се обсъждаха към Кристиано и Джорджина “, стартира Пабло.

„ Както всички знаят, по този начин го споделя Джорджина, когато се срещнаха, Кристиано влезе в магазина на Gucci с няколко другари и със сина си, а  тя таман излизаше, само че това не беше по този начин. 

Когато Кристиано влезе в магазина на Gucci, всички се обърнахме да го забележим, тъй като той е супер огромен клиент и единствено тези, които дават отговор за магазина, обслужват този вид клиенти “, разясни Пабло Боне.

" Тя постоянно търсеше да удари топката "

Бившият сътрудник на Джорджина сподели, че тогава тя с Роналдо " не са си говорили, само че след няколко седмици са се видели на празненство, където са се опознали малко повече ". 

Пабло разкри, че един ден Кристиано Роналдо даже затворил магазина, с цел да остане самичък с шефа на Gucci и бъдещата си половинка.

„ Джорджина постоянно е била такава, даже и да нямаше доста пари или да нямаше парите, които има в този момент, постоянно беше с една надменност и предимство. 

В последна сметка тя постоянно търсеше „ да удари топката “, по тази причина е работила в разнообразни първокласни компании, познавала е доста хора в света на нощния живот в Мадрид ".

„ Тя се движеше в среда с доста пари. Да, правилно е, че живееше в доста безпаричен, доста на ниска цена апартамент, само че постоянно искаше да върви напред, постоянно искаше да пораства и когато срещна Кристиано, това беше нейната опция за популярност ", приключи Пабло Боне.

" Tелеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР