Като силно компромисно определи решението на Народното събрание за военно-техническа

...
Като силно компромисно определи решението на Народното събрание за военно-техническа
Коментари Харесай

Петър Карабоев, „Дневник”: Застанахме от правилната страна на стената между Русия и Европа

Като мощно компромисно дефинира решението на Народното събрание за военно-техническа помощ на Украйна зам.-главният редактор на „ Дневник ” Петър Карабоев. В „ Лице в лице ” по bTV той съобщи, че с него обаче България е застанала от вярната страна на стената, която към този момент се издига сред Русия и Европа и Съединени американски щати.

Америка търси стратегическо проваляне на Русия, което не значи да изгуби войната с Украйна, а да бъде изтощена във военно и софтуерно отношение и отделеняне от останалия свят, изясни Карабоев.

Според журналиста, решението на Народното събрание демонстрира, че оказваме помощ на Украйна, то демонстрира благосклонност. Реалното осъществяване на ограничения като реализацията на зърнената продукция на страната посредством пристанище Варна обаче е доста комплицирано.

Карабоев даде за образец позицията на Турция, която в тази ситуация е фактор на напълно друго равнище. Турция не постанова наказания на съветските плавателни съдове в Черно море, до момента в който Организация на обединените нации не излезе с позиция за това, пуска яхтите на олигарсите, сподели журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР