Като се качи на линейката какво да направим ние? Малко

...
Като се качи на линейката какво да направим ние? Малко
Коментари Харесай

Свекървата на жената, играещата кючек върху линейка: Малко беше пияна

" Като се качи на колата за спешна помощ какво да създадем ние? Малко беше пияна, само че аз не знам ", съобщи пред БТВ свекървата на дамата, която игра кючек върху кола за спешна помощ.

" Ние се качихме да се прибираме, само че нямахме опция да тръгнем, тъй като ще падне и отново ние ще сме отговорни. Много случки имаме, само че този беше най-зрелищен ", изясни водачът на колата за спешна помощ Станислав Бранков.

" Отиваме с голи ръце, в реда на нещата е да има и полиция с нас ", добави той.

Така единствената кола за спешна помощ на незабавния център в Котел чака, до момента в който кючекът свърши и дамата слезе от колата. Тя се споделя Катя от рода на Борисовите. Добре позната е на полицията в Градец.

Катя Сунгарска от столичната незабавна помощ изясни, че екипите непрекъснато срещат нападателно държание в тези квартали.

" Всички в централата на незабавна помощ изтръпват, тъй като знаят, че колата за спешна помощ ще бъде блокирана с часове вътре. От всички къщи стартират да прииждат заболели хора, с цел да ги прегледат гратис на място ", сподели Сунгарска.

От полицията в Сливен се самосезираха по случая, стартират разпити на очевидци, а против дамата е формирано досъдебно произвеждане за безчинство. Случаят е от месец май, когато незабавен екип от центъра в Котел потегля към село Градец по сигнал за жена в тежко положение. Заради тесните улици водачът стопира колата за спешна помощ и с лекаря потеглят пеш до адреса. След прегледа се връщат и влизат в колата за спешна помощ, само че се оказват блокирани, тъй като жена играе кючек върху автомобила. От полицията прецизираха, че тя ще бъде разпитана след връщането си от чужбина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР