Като се има предвид, че всички процеси трябва да са

...
Като се има предвид, че всички процеси трябва да са
Коментари Харесай

Тренировки, които можете да правите с цялото семейство

Като се има поради, че всички процеси би трябвало да са приключени, физическото и прочувственото благоденствие не може да остане неусетно. Поради тази причина ви каним да правите физическа интензивност вкъщи и в компанията на своите фамилии, защото това е идеалната опция за подсилване на връзките и привързаността.

Не забравяйте, че да се грижите за себе си като семейство е и учене вкъщи. Затова тук ви предлагаме 5 действия, с цел да поддържате здравето и мозъка си и на членовете на вашето семейство.

1. Разходете се половин час

Можете да отидете в разнообразни направления в цялата си къща. Можете да спирате на всеки 5 минути и да изпълнявате:

- " Бърпи ": за начало клекнете с ръце на земята. Изпънете краката си зад себе си и се върнете в изходна позиция. След това скочете с протегнати над главата си ръце.

Съвет: можете да извършите 15 повторения с шпации за възобновяване сред 15 и 30 секунди.

2. Създайте вериги за извършения

Упражненията, които предлагаме за вашата верига, са следните:
Треньорите не предлагат тези 3 извършения, които много хора практикуват
Ако желаеме да реализираме мечтаната фигура, то спортът и тренировките би трябвало да се трансфорат в наложителна част от нашата рутина. Но, ра...
Прочети повече
- Прескочете затруднение от страна на страна (10 пъти)

- Скачайте на въже

- коремни преси (10)

- Лицеви опори (10)

3. Танцувайте!
Има цели 5 метода да бъдете по-мотивирани за спорт и здравословна храна
В забързано всекидневие като днешното, ни остава все по-мако сила и мотивация да водим първокласен и здравословен метод на живот. Намира...
Прочети повече
Изберете обичаната си музика и се движете в нейния темп!

Изправени и с изпънати напред ръце, преместете единия крайник обратно. Възстановете първичната позиция и преместете другия. Правете го непрекъснато и ритмично. Ако желаете малко повече усложнения, направете лек скок, до момента в който сменяте крайници.

4. Извършвайте домашен действия като семейство

Знаем, че това може би са минимум занимателните занимания, изключително за нашите деца. Но изваждането на облекла от пералнята, окачването им, почистването с прахосмукачка, почистването на прозорците и така нататък лишава физически старания и се трансформира в активност. Освен това, това е опция да приобщим дребните си повече към отговорностите на дома.

5. Игри и фамилно време
Признаците, които издават, че ти е нужно повече придвижване
Движението е основен фактор от това да се усещаме здрави и добре в телата си. Липсата на такова обаче, се отразява върху целия ни орга...
Прочети повече
Защо не играете настолни игри? Те оказват помощ да прекарате прелестно време с членовете на вашето домакинство. Докато вършиме тези действия, е значимо да запомните, че даже и да не споделяте мисленето на хората към вас, тяхното мнение заслужава почитание.

Не забравяйте, че с изключение на игрите, които можете да създадете със фамилията си, също по този начин е значимо да насърчавате моментите да се храните едновременно с тях и по този метод да споделяте вкусна паница с храна.

Извършването на взаимни действия в избрани часове и установяване на график прави вашата дисциплинираност и тази на фамилията ви да се усъвършенстват от ден на ден и повече. Така че, макар че няма да работите с мускулите си, вие ще прилагате дисциплината си на процедура в компанията на вашето семейство. Не забравяйте, че това е от значително значение, с цел да бъдат ежедневните ви действия все по-ефективни. 

Тези моменти ще се трансфорат в бъдещи съкровища, защото ще ви изпълнят с скъпи мемоари.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР