Като саботаж на Общината разчете кметът Стефан Радев днешно гласуване

...
Като саботаж на Общината разчете кметът Стефан Радев днешно гласуване
Коментари Харесай

ОбС Сливен не прие четири от основните предложения в дневния ред

Като бойкот на Общината разчете кметът Стефан Радев днешно гласоподаване на съвещание на Общински съвет Сливен, на което не бяха признати съществени оферти, касаещи работата на администрацията…

Той се надява до края на годината да се гласоподават четирите точки, коитоне бяха признати от локалния парламент. Става дума за изменение на бюджета на Община Сливен за 2023 г, бюджетната прогноза за интервала 2024-2026 година в частта за локалните налози и такси, както и изменение на план-сметката на дейностите по събиране и транспортиране на битовите боклуци и одобрение за 2024 година на план-сметка за дейностите по чистотата и размера на таксата за битовите боклуци.



„ Ние ще продължим с нашата политика да търсим мостове към всички групи, тъй че да осигурим за жителите по-високо равнище на услуги и благоустройствени действия ”, сподели кметът.като добави, че в тази ситуация надвиват партийните ползи, като за някой от групите е разбираемо, а за други държанието е изненада.

Чуйте в аудиото…

Стефан Радев не изключи опцията неприетите точки да бъдат импортирани в дневния ред на идната сесия, която е планувана за 20 декември.

На днешното съвещание общинските съветници избраха съставите на непрекъснатите комисии и поддържаха ремонта на някогашния Военен стадион.
Общината кандидатства за съфинансиране по дейностите на спортното оборудване пред Министерството на младежта и спорта. То е по Националната стратегия за споделено финансиране на капиталови спортни планове..

Председателстващ на днешната сесия бе Димитър Митев, като представител на най-многочислената от осемте партии и обединения в новоизбрания Общински съвет. За председателстващ на идващото съвещание бе избран Момчил Пантелеев от втората по бройка партия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР