Като с всичко друго на този свят, човек трябва да

...
Като с всичко друго на този свят, човек трябва да
Коментари Харесай

Критикуват Златка заради мускулите ѝ

Като с всичко друго на този свят, човек би трябвало да подходи и към тренировките с мярка.

Разбира се, упражненията и спорта са извънредно потребни, само че и с тях не би трябвало да се прекалява, тъй като крият избрани опасности.

Златка Димитрова, която последно време е голяма привърженичка на интензивните тренировки в залата, се сблъска с хорската рецензия, предизвикана от манията ѝ за ваене на тяло.

Някои от почитателите на плеймейтката в обществените мрежи са на мнение, че поради ясно изразените мускули, които тя е оформила, фигурата ѝ се приближава до мъжка.

Според част от коментиращите фотосите ѝ в Инстаграм, в желанието си да поддържа съвършена форма, тя е изгубила женските си извивки, които са се трансформирали в добре завършен релеф.

Други обаче са на мнение, че тя в никакъв случай не е изглеждала по-хубава и не стопират да ѝ вършат похвали за външния тип.

"Даже няма да си направя труда да прочета множеството от мненията, в които написа, че в това няма нищо женствено. Аз обаче боготворя дисциплинираните хора и тези, които могат да трансформират тялото си до тази форма, тъй като множеството от вас, които пишат, нямат никаква концепция какъв брой мъчно се реализира това.

За мен хубостта на женското тяло е в изваяната форма. Продължавай, Злати, изглеждаш феноменално ", написа една от почитателките ѝ.

Мнението на потребителите нe разклаща желязната воля на Златка, която продължава да качва свои фрагменти по спортни екипи, разкриващи спортното ѝ телосложение.

Източник: Дир

Вижте всички фотоси в Галерията!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР