Като родители, всеки от нас е запознат с това честосрещано

...
Като родители, всеки от нас е запознат с това честосрещано
Коментари Харесай

Да направим пролетната ваканция полезна с Minecraft и Roblox!

Като родители, всеки от нас е осведомен с това честосрещано предизвикателство: идва образователна почивка и децата ни бързо минават от структуриран образователен режим към дни, изпълнени с игри, стоене пред екрана и спане до обяд.

И въпреки да знаем, че в това няма нищо неприятно (стига да е в здравословни граници), тези почивки могат несъзнателно да доведат до утежняване на образователните привички и темп, което прави прехода назад към учебно заведение сложен за доста възпитаници.

Тази пролетна почивка Advance Academy идва на помощ с увлекателна композиция от образование и развлечение:

" Пролетна почивка с Rоblox " и " Прoлетна почивка с Minecraft " са особено създадени образования за деца от 3 до 7 клас, които да трансфорат времето пред екрана във време за учене, да трансфорат геймърите в създатели и да ги вкарат в свят, в който въображението и творчеството им не познават граници.

: Поставяме основите на създаването на видео игри

Академията по програмиране с Roblox е идеалното встъпление в света на основаването на игри за деца от 3 до 7 клас. Ако вашето дете е почитател на видеоигрите, има интерес към цифровите технологии и желае да научи по какъв начин работят и се основават нещата, не се колебайте да го запишете още през днешния ден!

● Продължителност: 5 дни

Учебни занятия: Всеки ден, 10-12 ч.

Начин на осъществяване: Присъствен курс

Начална дата : 01 април

В рамките на курса децата ще се научат да употребяват платформата Roblox Studio , с която ще положат основи на знанията си по Game Development и ще основат свои лични игри. Ще опитвам с разнообразни игрални дизайни, ще прибавяме и модифицираме обекти в 3D пространство и ще разработим игри, изпълнени с провокации.

А за един запаметяващ се край, в последния ден от курса ще проведем обичана на всички възпитаници инженерна лаборатория - " 3D моделиране и принтиране ". По време на занятието децата ще имат опция да се допрян до работа с 3D принтер и ще се срещнат в допълнение с моделиране на 3D фигури.

Образователни изгоди от програмирането с Roblox:

● Усъвършенства уменията за решение на проблеми и сериозното мислене;

● Стимулира творчеството и иновациите;

● Подготвя учениците за бъдещи кариери в региона на осведомителните технологии и създаването на игри.

: Създаваме бъдещи програмисти

Академията по програмиране с Minecraft е предопределена за деца, които обичат да изследват света, да построяват нови неща и да преодоляват вълнуващи провокации. Курсът съчетава заниманието с практическо образование посредством блоково програмиране, което е изцяло уместно за начинаещи.

Продължителност: 5 дни

Учебни занятия: Всеки ден, 13-15 ч.

Начин на осъществяване: Присъствен курс

Начална дата : 01 април

По време на пролетния курс по програмиране с Minecraft, децата ще се срещнат с платформата за програмиране Minecraft Education Edition, както и със средата за разработка MakeCode.

Като част от образователната стратегия ще разгледаме блоковете код в Minecraft и потреблението на елементарни команди, ще се научим да работим с промелнили и условни структури - основополагащи понятия в областта на програмирането.

Този курс също приключва с инженерна лаборатория на тематика " 3D моделиране и принтиране ".

Образователни изгоди от програмирането с Майнкрафт:

● Развива умения за решение на проблеми и креативното мислене;

● Осигурява познания за основите на програмирането;

● Насърчава творчеството и уменията за планиране.

Готови ли сте за пролетно премеждие?

Подарете на децата си една незабравима пролетна почивка, в която те да си отпочинат без да губят тренинг за учебно заведение. Академиите ни по програмиране с Roblox и Minecraft са идеалният метод детето ви да се забавлява, като в същото време гради постоянна основа за предстоящ триумф в региона на ИТ и създаването на игри.

За повече информация по отношение на курсовете и записванията посетете или се свържете с нас на [email protected] или тел.: 0889990030 .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР