Като родител децата ви са в центъра на всичко, което

...
Като родител децата ви са в центъра на всичко, което
Коментари Харесай

Защо родителите се нуждаят от застраховка живот: 5 причини да я вземат сега

Като родител децата ви са в центъра на всичко, което вършиме. Вие работите интензивно, с цел да им осигурите всичко належащо, с цел да станат сполучливи членове на обществото. Въпреки това, една такава нужда постоянно се оставя на назад във времето, до момента в който не стане прекомерно късно - животозастраховането.

Родителите на по-малки деца постоянно считат, че животозастраховането може да изчака, защото имат доста повече живот. Родителите на възрастни деца може да считат, че застраховката живот не е огромна нужда на този стадий. Но без значение на какъв брой години са децата ви, в случай че сте родител, имате потребност от застраховка живот.

Разберете какъв брой налично може да бъде да отбраните децата си в този момент.

5 аргументи родителите да се нуждаят от застраховка живот

Простият факт е, че няма часовник за това нещо, което назоваваме живот. Често свършва ненадейно. Така че е значимо да планирате непредвиденото. Ето пет аргументи, заради които родителите се нуждаят от животозастрахователна лавица: 

За покриване на разноските за ежедневния живот

Вашите деца евентуално зависят от вас финансово. Вероятно те или зависят от вас за 100% от финансовите си потребности, или ви се обаждат понякога. За страдание няма да сте там, с цел да отговорите на позвъняването, откакто преминете.

Елизабет Симпсън, юрист по обмисляне на парцели в Мариана, Флорида, показва, че животозастраховането обезпечава на децата ви финансова непоклатимост, „ до момента в който стартират да получават вашето обществено обезпечаване или каквито и да било преимущества, които можете да получите. “

Получаването на обществени осигуровки за претърпели лица може да отнеме няколко месеца. Същото важи и за наследствените пенсии. Изплащанията по животозастраховане могат да обезпечат буфер за този интервал от време.

Разберете цената си за животозастраховане през днешния ден.

Да оставите нещо на децата си

Родителите постоянно желаят да оставят нещо на децата си. Разбира се, парите не са всичко, само че желаете да знаете, че децата ви са добре обгрижвани, когато умрете. Животозастраховането ви дава метод да извършите тъкмо това с рационална месечна цена.

Средната месечна награда за животозастрахователна лавица от $500 000 е към $30. Разбира се, това може да е по-високо или по-ниско според от фактори като вашата възраст, здраве и други демографски данни.

За споразумяване на задължения

Дълговете са нещо всекидневно в Съединените щати и по света. За страдание, дългът може да ви преследва даже откакто умрете. Това е по този начин, тъй като вашето имущество е отговорно за всички неизплатени задължения, които имате, когато преминете.

Например, да кажем, че вашето имущество се състои от дом на стойност $200 000 и към $50 000 в брой и други ликвидни активи. Да приемем също, че си отивате с $65 000 дълг. Вашите деца може да бъдат принудени да продадат фамилния ви дом, с цел да уредят задълженията, които сте оставили.

От друга страна, елементарна животозастрахователна лавица би покрила вашите задължения, оставяйки фамилния ви дом наличен за вашите деца.

За да сте сигурни, че разноските ви в края на живота са покрити

Друго нещо, което би трябвало да се означи, съгласно Симпсън е, че разноските в края на живота могат да бъдат изненадващи. Имате потребност от застраховка живот, тъй че вашите деца „ ще имат способността да се погрижат за вашите последни стремежи, като да вземем за пример заравяне “, споделя Симпсън.

Това е страховит съвет.

Средното заравяне в Съединените щати коства към 7 850 $, в случай че включва оглед и 6 970 $ без такова. Това е разход, за който не желаете да оставяте децата си да се тревожат по време на скръбта си.

За покриване на просветителни разноски

Повечето родители мечтаят да гледат по какъв начин децата им приключват лицей и печелят почитан живот. От друга страна, колежът е безценен и стипендиите могат да бъдат сложни за намиране. Ето за какво толкоз доста родители заплащат за образованието на децата си в лицей.

Но кой би платил за образованието на децата ви, в случай че починете, преди да съумеете да го извършите?

Тук идва животозастраховката. Животозастрахователната лавица може да се погрижи за децата ви разноски за обучение, давайки им преимуществото, което постоянно сте възнамерявали да осигурите.

Изводът

Изводът е, че никой не знае тъкмо по кое време ще свършат дните му на тази планета. Като родители, нашата работа е да пазиме и поддържаме децата си в този момент и в бъдеще. Животозастраховането прави това допустимо даже след гибелта.

„ Винаги съм считал, че животозастраховането е добре да имаш “, споделя Симпсън.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР