Като по-филмите, като първите трепети, като пеперудките в корема… Ето

...
Като по-филмите, като първите трепети, като пеперудките в корема… Ето
Коментари Харесай

Синът на влиятелен политик открадна сърцето на щерката на Митьо Очите

Като по-филмите, като първите трепети, като пеперудките в корема… Ето по този начин онази чиста и откровена обич завладя и сърцето на по-малката щерка на несебърския необут Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите – Ивелина, съобщава Флагман.

Красавицата в този момент приключва междинното си обучение в СУ ”Любен Каравелов” в Несебър. Любовта обаче я среща с момче от Бургас -12-класник от Строителния колеж „ Кольо Фичето”.



Между двамата младежи искрите пламват още от запознанството им. Неговото име е Никола Мечков. Той е наследник на един от бургаския общински консултант Пеньо Мечков, влезнал в локалния парламент от гражданската квота на огромна партия. Семейството на бъдещия шурей на Митьо Очите е честно и образовано, има и частен бизнес – притежател е на един от най-приятните и уютни заведения за хранене в жк. „ Меден рудник”. Мечков е и съумял строителен бизнесмен с голям брой обекти в най-големия бургаски квартал.

Мечков е и съумял строителен бизнесмен с голям брой обекти в най-големия бургаски квартал

Не е ясно по кое време тъкмо се заформил приказният свят на Ивелина и Никола и са станали двойка, само че едно е несъмнено -между тях химията си проличава отдалече, разкриват близки до влюбените гълъбчета. Въпреки че изпращането на двамата 12-класници бе в един и същи ден, Никола като един същински Ромео съумя да стигне на време до двора на учебното заведение в Несебър, с цел да стане част от празника на своята обичана.
Ивелина пък от своя страна разгласява фотография, на която Никола я целува, а тя самата го поздравява със следния текст: „ Честито довеждане докрай, обич моя!”.

Няма по какъв начин да не отбележим, че по време на празника на несебърската принцеса в двора на школото бе й Димитър Желязков, който от ден на ден се гордее със своята дребна, само че към този момент огромна дъщеря.


Димитър Желязков гордо театралничи до по-малката си щерка Ивелина на изпращането й


На изпращането на 12-класниците на СУ”Любен Каравелов” морската красавица се появи с елегантна къса черна рокля с мрежа и орнаменти от дантела, под формата на цветя. Тоалетът й бе приключен с бежови сандали на ток, а прическата й бе с две плитки рибена кост и повърхностно паднали към рамото къдрици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР