Като основна причина за авиокатастрофата край Мъглиж Националната следствена служба

...
Като основна причина за авиокатастрофата край Мъглиж Националната следствена служба
Коментари Харесай

Това ли е истинската причина за ада със загиналия пилот край Мъглиж?

Като съществена причина за авиокатастрофата край Мъглиж Националната следствена работа преглежда версията за техническа щета на мотоделтапланера. Това оповестиха от Националната следствена работа, предава "Фокус ".

От Националната работа показаха, че до момента в който не излезе назначената авиотехническата и правосъдна експертиза не може да се твърди сигурно каква е повода. Към момента са разпитани очевидци и очевидци. Починалият мъж е притежател на клуб за делтапланеризъм в Казанлък.

БЛИЦ напомня, че рано тази заран един от най-хубавите ни водачи Румен Иванов почина при злополука на землището на село Юлиево, Община Мъглиж. Полетът е бил селскостопанска цел.

Румен от дълги години се занимаваше с делтапланеризъм. Той е един от най-опитните в България. Той беше и конструктор и производител на делтапланери, които продаваше по целия свят. Беше и инструктор по хвърчене, основал доста свои млади сътрудници.

Това е следващ случай в леката авиация у нас. В неделя мъж и жена починаха, откакто самолетът им падна край Ихтиман.

Авиоасът Тобия Качаков също проговори за тежкия случай. Става въпрос за трагичен случай. Не би могъл да планува отхвърли на мотора, който е затворена кутия, уверен е експертът. Според него най-вероятно моторът на машината е Ротакс, те отказвали най-често, били прекомерно остарели.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР