Като опитен наставник Карло Анчелоти похвали своите футболисти за наградите

...
Като опитен наставник Карло Анчелоти похвали своите футболисти за наградите
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: От утре Бензема ще работи за следващата “Златна топка

Като умел ментор Карло Анчелоти похвали своите футболисти за премиите на “Франс Футбол ”, само че прикани всичко това да бъде оставено на назад във времето и да се мисли за бъдещето.

В понеделник вечер Карим Бензема подвигна “Златната топка ”, а отличени и подредени измежду водещите играчи в другите ранглисти бяха още Тибо Куртоа, Винисиус Жуниор, Лука Модрич и Едуардо Камавинга. Ето какво показа италианският експерт на конференцията си преди дуела с Елче от Ла Лига в сряда.

" Всички сме щастливи, тъй като ненапълно одобряваме това и за наш триумф. Карим показа, че е горделив и благодари на съотборниците си. Забелязвам, че той към този момент е завършил с тази тематика и от на следващия ден може да стартира да работи за спечелването на идната “Златна топка ”.

Карим към този момент е футболист, който поема по-голяма отговорност и повече се възприема като водач спрямо преди осем години. Чисто механически като играч при него няма огромна смяна ", съобщи италианският експерт.

Анчелоти разяснява и обстоятелството, че Реал Мадрид е чак трети в класацията за клуб на сезона.

" Не знам какви са били критериите при избора (първи е Манчестър Сити, а втори е Ливърпул - б.р.). Моите почетения, само че Реал е най-хубавият тим и по тази причина спечелихме Шампионската лига. Най-ценната премия като отбор я взехме през май (Шампионската лига - б.р.) ", сподели той.

" Факт е, че вратарите са ощетени. Обикновено под светлините на прожекторите е нападателят, който вкарва гол. По-трудно е и за някой отбранителен халф. Но да си вратар и да си седми - това е добре. По-скоро съм сюрпризиран, че в листата с тези 30 номинирани не са Кроос, Валверде, Милитао, Алаба...

Постигнатото от нас до момента е доста. Но това е изцяло допустимо, когато работиш в този клуб. Тук имаш всички условия, с цел да си сполучлив: история, традиция, качествени футболисти, атмосфера, мощни шампионати... В началото на предходния сезон се съмнявах повече в съпоставяне със в този момент ", приключи наставникът на Реал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР