Като невъзпитана лаладжийка се е изявила Люси Дяковска по време

...
Като невъзпитана лаладжийка се е изявила Люси Дяковска по време
Коментари Харесай

Срам! Люси Дяковска опозори мюзикъла на „Оркестър без име“. Крещи като каруцар и гони публиката…

Като невъзпитана лаладжийка се е изявила Люси Дяковска по време на снощния мюзикъл „Оркестър без име“ в зала „Арена Армеец“, оплакаха се пред ПИК възмутени софиянци.

Спектакълът съживи емблематичния български филм 35 години след основаването му, като този път всичко се случи онлайн и пред аудитория.

Дяковска пристигнала в компанията на още три дами. Още с настаняването, певицата предипрудила на висок звук съседите си по места да не употребяват мобилните си телефони по време на представлението. Вече била остаряла и светлината от мобилните джаджи щяла да й пречи да вижда.

Грандоманското държание на Дяковска траяло и по време на мюзикъла и отвратило близките.

„През цялото време приказва на всеослушание, свиреше като каруцар и подвикваше: „А, Румката… Марийчето по какъв начин изглежда… НеделИна я знам по какъв начин пее“, като обърка името й, тя е Неделяна и така нататък А като затропаше с крайници, клатеше всички. И аз ги познавам тези хора на сцената, само че не считам, че близките ги интересува. А с компанията й обсъждаха протичащото се на сцената все едно са си у дома на дивана. Изключително невъзпитано и дразнещо. Тръгвайки си от залата, всички близкостоящи разясниха държанието й“, описаха пред ПИК очевидци.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР