Като начало, няколко съвета за представители на различни стихии. Спазването

...
Като начало, няколко съвета за представители на различни стихии. Спазването
Коментари Харесай

Храненето при представителите на различните стихии – огън, земя, въздух и вода

Като начало, няколко съвета за представители на разнообразни стихии. Спазването им ще ви помогне да избегнете разочарованието и безполезността на диетата, която сте почнали.

Огън. Обикновено се приема като нещо внезапно, бързо и остро. В тази връзка е потребно хората от този детайл да спортуват и е по-добре да заобикалят огромното недояждане. Огнените знаци би трябвало да построяват диетата си въз основа на личната си вътрешен глас, единствено в този случай тя ще бъде ефикасна. Дори в случаите, когато спазването на диетата е станало належащо за храненето, те могат да пресечен диетата, в случай че няма забележими резултати. За представителите на този детайл е най-добре да стартират диета в първата лунна фаза на възходящата луна.

Земя. Земята се характеризира като нещо устойчиво, съответно и непроменяемо, т.е. непрекъснато. Точно това изяснява обстоятелството, че хората от този детайл от време на време са доста „ закрепени “ върху нещо. Ако се хранят, те го вършат през целия ден с къси почивки. Ако работят, го вършат до цялостен крах на силите. Изобщо нямат възприятие за мярка, което е доста нездравословно и се отразява на тежестта. За да запазят форма, земните знаци просто се нуждаят от ограничавания. Те не би трябвало да ядат, да спят или да постят, когато пожелаят. Храненето постоянно би трябвало да става в несъмнено време и да не е съпроводено от преяждане. Сънят и ставането също би трябвало да подхождат на избран режим. Гладът е изцяло противопоказан за Телец. Да, и те, както и Козирогът и Девата, би трябвало да стартират диета във втората фаза на луната преди пълнолунието.

Въздух . Този детайл се характеризира като нещо леко, ефирно и много контактно. Влиянието на този детайл прави човек лековерен и безреден. При представителите на тази група огромна част от болесттите са свързани с дихателните пътища, само че болесттите на стомашно-чревния тракт също не са необичайност. Ето за какво преди хранене е потребно за въздушните знаци да се разхождат на чист въздух, да вършат разнообразни дихателни извършения. По-добре е да се откажат от нормалните сандвичи, чипс и сладкиши, които представителите на този детайл са склонни да хапват в придвижване. Твърдият обяд ще бъде доста по-полезен от сухата храна. Началото на диетата е най-добре да съвпадне с третата фаза на луната след пълнолуние.

Вода . Този детайл се характеризира като несигурно, безформено и непостоянно. Това дефинира главното качество на представителите на този детайл: те са изцяло безразборни (хаотични) в храната. Освен че употребяват огромни количества течности, те постоянно и много ядат преди лягане и през нощта. В същото време се движат доста малко, само че обичат да спят доста. Режимът им на хранене би трябвало да бъде доста явен и непрекъснат. Диетите са потребни за тях, изключително в случай че са стартирани в четвъртата фаза на луната преди новолунието.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР