Като малка родителите ми ме бяха записали на балет ипиано,

...
Като малка родителите ми ме бяха записали на балет ипиано,
Коментари Харесай

Мария Гроздева: Беше ми лесно да се откажа, защото вече бях много изморена

„ Като дребна родителите ми ме бяха записали на балет ипиано, само че не ме влечеше. Когато бях в 4 клас татко ми заведе брат ми на пукотевица. От любознание ги гледах и на втория път ме записаха и мен на пушка. Така стартира всичко. На всяко съревнование благодаря на Бог. " Това описа Мария Гроздева, която преди 2 години постави завършек на спортната си кариера, пред NOVA.

„ Беше ми елементарно да се откажа, тъй като към този момент бях доста изморена. Исках да си умря. Не ми липсва треньорската активност ", сподели тя.

И показа какво е претърпяла по време на битката й с рака. „ Тогава ми оказа помощ незнанието от това какво би могло да стане, в случай че се бях забавила. Този тип рак не се оказа най-опасният тъй като взех ограничения в точния момент. Папилома вирусът не се демонстрира, само че в случай че бях закъсняла ракът щеше да тръгне по цялото тяло. Сещам се за това, когато вървя по 2 пъти в годината на профилактичен обзор. За страдание българите нямаме тази просвета и подценяваме здравето си ", описа спортистката.

Относно любовта й с Валери Григоров, Гроздева сподели следното:

„ Двамата се допълнихме доста. Работим в една и съща посока. Не си омръзваме, а в случай че се разделим за половин ден си липсваме. Мисля, че нямаше да мога да реализира тези триумфи без него ".

Тя разяснява и връзката на сина си Валери и актрисата Мария Бакалова.

" Хубава и млада двойка. Най-важното е, че доста се обичат и са щастливи. "

" Ще отпразнуваме идните празници в стеснен фамилен кръг. Ще си създадем една хубава софра. Най-близките ще се съберем. Мария и Валери ще бъдат тук ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР