Като лекар се чувствам безкрайно обидена, наранена. Как може в

...
Като лекар се чувствам безкрайно обидена, наранена. Как може в
Коментари Харесай

Д-р Николова за побоя над лекар: Как този човек днес ще се върне в кабинета, за да помага на нуждаещите се!?

Като доктор се усещам безпределно афектирана, засегната. Как може в 21 век един доктор да бъде свален и душен на пода на мястото, където той всекидневно се грижи за болните. Този доктор е отишъл самичък на село, с цел да оказва помощ на хората. И се запитвам дали новозавършилите лекари ще останат да работят в страна, където ги повалят и бият. 

Това разяснява в ефира на Нова тв доктор Гергана Николова откакто стана ясно, че доктор е бил атакуван в кабинета си в Русенско.

Колко от лекарите ще отидат в селските дребни служби, където да са обект на всевъзможен тип експанзия, уточни тя. 

Това са доста съществени въпроси, които си задаваме и нощес направихме съвещание на Управителния съвет на БЛС и излязохме с декларация. Отделно сдружението на персоналните лекари също излязоха с решение като ние ще ангажираме и ще заплатим правната помощ на потърпевшия сътрудник. Всеки доктор може да разчита на нашия съюз, да е сигурен, че ще получи помощ и ще застане зад тила му, уточни тя. 

Питам аз по какъв начин този доктор през днешния ден ще отиде в този кабинет, с цел да помогне на нуждаещите се, разяснява тя.

Всичко идва от разлома поради говоренето против имунизациите, счита тя.

Крайно време е хората да чуят това, което приказват експертите, какво споделя науката за имунизациите. Всеки ден се изнасят данни за умрелите, за болните, каква част от тях са имунизирани и каква не са. Когато обстоятелствата приказват и боговете мълчат. Това са обстоятелства, които никой не манипулира. Кабинетите са цялостни с заболели хора. Ежедневно всеки доктор назначава десетки проби за коронавирус, от които единици са негативни. Това е истината, уточни тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР