Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят

...
Като казах някои бизнесмени да намалят ролс-ройсовете, за да запазят
Коментари Харесай

Бедна България е първа в Европа по бугатита, бентлита и пр., обяви Борисов

" Като споделих някои предприемачи да понижат ролс-ройсовете, с цел да запазят служащите - с какво съм ги обидил? " , запита риторично министър председателят Бойко Борисов, който в живо включване по Facebook изброи с акуратност какъв брой и какви са скъпите коли в България.

В неделя той инспектира градежа на Южната дъга, а малко преди този момент изиска справката от шефа на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

" Всичко бях виждал, само че военачалник на мотор не съм виждал " , разяснява Борисов.

" Към днешна дата в бедна България има три автомобила Бугати, Бентлита - 241, Феврарита - 123, Майбах - 54, Макларън - 22, Ламборджини - 87, Мазерати - 311, Ролс Ройс - 84, Хамър - 280, Ягуар - близо 4000, Порше - близо 5000. По този индикатор несъмнено сме първи в Европа. Като споделих в някой бизнес да запазят служащите и за понижат колите, с кое съм ги обидил? ", възмути се министър председателят.

Миналия месец, до момента в който се обсъждаха първичните оферти на кабинета за подкрепяне на стопанската система поради ковид, министър-председателят се възмути, че работодателите единствено недоволстват и желаят от страната. Тогава той посъветва https://www.mediapool.bg/besen-na-radev-borisov-vrashta-teksta-za-spekulata-za-preglasuvane-video-news305006.html " олигарсите " да си продават мерецедесите и майбасите и да заплащат на служащите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР