Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?,

...
Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?,
Коментари Харесай

Борисов с първи думи след изявлението на Гешев ВИДЕО

" Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява думите на основния прокурор Иван Гешев.

" От изявлението мога да отбележа доста неща - не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух „ Възраждане ”, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Само аз съм му отговорен - това разбрах. Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Нито съм приказвал, нито на прокурор съм се обадил, с изключение на на него, когато стана атентатът, с цел да му изразя състрадание, угриженост ", разяснява Борисов.

" Този, който си разреши да плаши семейство, той е отпадък ", заключи той.

Припомняме, че по-рано през днешния ден основният прокурор разяснява настояванията за оставката му.

Гешев се оплака от медийна офанзива против прокуратурата и в частност - против самия него. " Целта  е, в случай че може да бъда привлечен като обвинен и прокуратурата да бъде овладяна ", съобщи той.

" Всичко стартира преди месеци. Тогава получих предложение, завоалирано, споделиха, че е от Бойко Борисов - да стана дипломат или в Израел, или в Турция и вероятно да имам политическа кариера, може би в неговата партия. Не го взех насериозно ", описа още обвинител номер 1.

Той сподели оставката си при започване на брифинга и я раздра.

 

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР