Като изключим специфичните тренировки, които изискват ползването на съответните уреди,

...
Като изключим специфичните тренировки, които изискват ползването на съответните уреди,
Коментари Харесай

3 предложения за фитнес в леглото


Като изключим характерните тренировки, които изискват използването на съответните уреди, фитнес извършения може да се извършват без проблеми и у дома. Дори в спалнята. Спокойно може да ги прилагаме заран, до момента в който се разсънваме след алармата, или вечер до момента в който релаксираме съзнанието си и

се приготвяме за сън. Няколкодневната отмора около празниците е доста комфортен мотив да стартираме.

Фитнес упражненията, комфортни за осъществяване и в леглото , не крият риск от претоварване, само че са задоволително енергизиращи, трудоемки и ефикасни за горене на калории . Отдавайки им половин час всяка заран или вечер до момента в който се излежаваме в леглото, можем да сме спокойни, че прибавяме към дневната си физическа стратегия ново и ефикасно средство. Това важи най-силно за хората, които насочват фитнес напъните си към подсилване и оформяне на корема, бедрата и раменете .

Планк
Планк е упражнение, което съвсем няма аналог във връзка с простотата на осъществяване и изгодите, които носи. В леглото можем да изпълняваме няколко ралзични разновидности на планк – непряк с периодично повтаряне на ръцете като упора, типичен с опиране на лакти с прав и опнат тил, или така наречен делфинов планк , при който се опираме на дланите и повдигаме гърба с 45-градусова извивка в региона на кръста. Отделните разновидности може да се ползват независимо или да се редуват в серии от по 60 секунди.

Повдигане на бедрата с опора на гърба и стъпалата

Както се вижда от фотографията, това упражнение е извънредно комфортно и разрешава опазване на съвсем цялостна неподвижност на тялото с интензивно прилагане само на бедрените мускули и прасците.

За в допълнение натоварване и повишение на резултата ръцете може да не се държат прилепени до леглото, паралелно на тялото, а да се слагат върху бедрата, като даже може да се придържат и спомагателни тежести върху тях.

Повдигането и смъкванетo на бедрата се прави в серии с дълготрайност от най-малко 1 минута.

Руски туист – съвършен за компенсиране на преяждането с български козунаци
Откъде произлиза името на това извършения, историята мълчи, само че пък изгодите от него са общоизвестни. То е еднообразно дейно във връзка с мускулита на гърба и кръста, бедрата, корема и торса.

Руският туист може да се извършва в серии от по 45 секунди, до 1 минута всяка. За облекчение може да разчитате на лесна скица – за всеки комат козунак – 45 секундна серия; за всяко последващо яйце – едноминутна такава и така нататък..

Свързани публикации.. Планк – упражнение, без аналог по елементарност и изгоди 0 С какво е потребна водната аеробика? 0 Топ 5 най-ефективни извършения за горене на калории 1

Планкът, бедрените извършения и съветският туист са единствено част от ефикасните извършения, с които можем да започваме или приключваме деня си и са комфортни за допълнение на всеки фитнес режим . Допълнителен плюс е удобството и минималния риск от претоварване и контузии.

В приложеното по-долу видео е посочено точното осъществяване на класическия съветски туист. Ползването на спомагателна тежест не е наложително, само че бързо ще се убедите, че тя не е проблем, когато напреднете и позволите на тялото да се приспособява към натоварването.



Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР