Като гледаме какво се случва около митичната продажба на ЧЕЗ

...
Като гледаме какво се случва около митичната продажба на ЧЕЗ
Коментари Харесай

Александър Симов: Зад сянката на оставката на Теменужка Петкова прозира образът на Бойко Борисов


Като гледаме какво се случва към митичната продажба на ЧЕЗ и кой тъкмо я придобива, не бих се изненадал, в случай че се окаже, че тази оставка е калкулирана и като метод политическото напрежение да бъде запушено, тъй като след сходна договорка политическото напрежение е просто неизбежно. Това акцентира в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт " Александър Симов от Българска социалистическа партия:

За мен е доста значимо да се разбере, че зад сянката на оставката на Теменужка Петкова прозира обликът на един човек – Бойко Борисов, който употребява министърката си, с цел да се крие зад нейната пола. Ясно е накъде сочат всички следи за отговорността за сходна договорка, която припомня на някакъв разказ от Дан Браун с оплетената си тайнственост кой и по какъв начин придобива едно толкоз значимо сдружение. От тук нататък е забавно, съгласно мен най-малко, кой ще поеме този основен пост. Разбрахме, доколкото видяхме в изказване на ГЕРБ, че щял да бъде техен представител. Като забележим името това ще обясни в нова степен опълчванията в енергетиката, факт ли са, дали в самите ГЕРБ няма някакви разграничителни линии, които занапред ще ни се обясняват.

Симов разяснява и новината, че министър председателят Борисов е упълномощил на ДАНС и на Националната организация по приходите да създадат цялостна инспекция по договорката по продажбата на ЧЕЗ, както и на сдружението покупател:

Това се включва още веднъж в един сюжет да имитираме някаква активност, да хвърляме прахуляк в очите на хората. Истината е, че скандалното решение е реалност. То се видя. Видя се, че България действа като паралелна страна с успореден министър председател и по тази причина всевъзможни инспекции ще имат подозрителен резултат.

Цялото изявление с Александър Симов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР