Като форма на натиск Арман Бабикян от „Изправи се БГ!

...
Като форма на натиск Арман Бабикян от „Изправи се БГ!
Коментари Харесай

Бабикян: Несериозно е изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск

Като форма на напън Арман Бабикян от „ Изправи се БГ! Ние идваме!” дефинира дадени аспекти от метода, по който „ Има подобен народ” организира договарянията за държавно управление с партиите.

„ Логично е поканата на „ Има подобен народ” за среща да е доброжелателна. Натискът не е добър метод за водене на диалог. Натискът е добър метод за повреждане на връзки и не мисля, че това е естественият подход”, уточни Бабикян.

Глупав, по думите му, е аргументът, че в случай че не бъде подкрепено решение или предложение на Има Такъв Народ, ще се отиде на нови избори.

„ Въпросът е какво се трансформира, откакто се вършат избори. Изборите да бъдат опасност и мотив за напън - апелирам ви се, това е несериозна работа. Ако някой е решил, че по този метод получава резултат, аз ще ви кажа какъв може да е той, откакто се води толкоз ербап диалог на тематика „ Внимавайте, защото”. Има партии, които от дълго време са във властта и много са се обогатили от наличието си в нея - даже и по легален метод. Те могат да вършат и 10 пъти избори. Има и други - протестни, като нас, които вървят на избори с джобните си пари. И по този начин, като отидеш няколко пъти - джобните доста от дълго време са свършили. Идва въпросът кой желае да изтощи партиите на митинга, с цел да останат единствено старите богати и дебели, вкоренени в статуквото партии”, попита Бабикян.

От ИБГНИ може да не поддържат държавно управление на „ Има подобен народ”, в случай че в него има хора, които не харесват и считат, че не биха се справили с дадена работа.

„ Другото, което би ни демотивирало, е неналичието на документално съглашение, в което ясно са записани ограничаващите червени линии, а те се назовават ГЕРБ и Движение за права и свободи, към които не трябва да се пристъпва от изпълнителната власт”, добави Бабикян.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР