Като единствен що годе сигурен метод за зачеване на бебе

...
Като единствен що годе сигурен метод за зачеване на бебе
Коментари Харесай

Искате да заченете момче? Опитайте тези трикове


Като единствен що годе сигурен способ за забременяване на бебе с стремежи пол се сочи инвитро оплождането. Според експертите по въпросите на забременяването обаче има и няколко чисто практични трика, които бъдещите родители може да ползват за повишение вероятността да си създадат бебе от мечтания мъжки пол .

В предишен

натериал разгледахме няколко рекомендации за двойките, които желаят да покачат шанса бебето им да е момиче и се убедихме какъв мурафет се изисква за това. Оказва се, че и зачеването на момче не е по никакъв начин лесна задача. Има обаче няколко рекомендации, спазването на които може да увеличи вероятността видеозонът няколко месеца по-късно да покаже съществуването на издайническите атрибути на мъжкия пол.

Препоръки за забременяване на мъжка рожба

Доказано е, че сперматозоидите, които носят Y-хромозома и кодират мъжкия пол на бебето, се движат малко по-бързо, само че пък претърпяват по-кратко след еякулация. Тези особености би трябвало да се имат поради от двойките, които „ работят " за мъжки правоприемник. Има няколко ограничения, които ще разрешат на някой от по-бързите мъжки сперматозоиди да доближи първи до яйцеклетката и да даде път за развиване на мъжка рожба.

Счита се, че преживяването на оргазъм и характерните трептения на гладката мускулатура на влагалището форсират напредването на спермата към матката и яйцеклетката. Това дава спомагателен начален подтик на така и така по-бързите сперматозоиди, носещи Y-хромозома и повишява шанса някой от тях да оплоди яйцеклетката. Тази специфичност слага доста значима и деликатна задача пред бъдещите татковци в случаите, когато сексът е насочен към забременяване. Тук значимостта на оргазма на дамата се удвоява.

Типът на хранителния режим на дамата е дните преди зачеването също може да предопредели пола на бъдещата рожба. Според изследванията сперматозоидите, носещи Y-хромозома, претърпяват по-дълго в леко алкална среда . Затова придържането към диета, насочена към по-алкални артикули, в интервал от няколко дни към плануваното забременяване ще увеличи вероятността бебето да е момче. Добре е в хранителния режим да участват повече храни, богати на калий, натрий, калций, магнезий и други алкални детайли.

Някои научни изследвания асоциират пола на заченатото бебе с моментната физическа форма на дамите. Оказва се, че още неродени, момчетата може да проявят типична за пола си приемливост и да разрешат на майка си да не бъде чак толкоз придирчива към тежестта си в момента на забременяване . Според изследванията в интервали на по-сериозни диети за контролиране на тежестта дамите по-често зачеват девойки. Така, дамите, които мечтаят за момченце, може да си разрешат малко по-лековато отношение към физическите упражения в интервала, когато вършат опити да заченат.

Свързани публикации.. Искате да заченете момиче? Помогнете си по този начин 0 Рецепта за пълностоен женски оргазъм 0 Хранителните привички на майката дефинират пола на бебето 1

Как въздейства физическата форма на бащата върху образуването на пола на бъдещата рожба към момента не е изцяло конкретизирано, само че е потвърдено, че и той може да даде своя дан в устрема към забременяване на мъжка рожба. Установено е, че консумирането на кофеинови питиета в дните, когато се вършат опити за забременяване на бебе, покачват подвижността на сперматозоидите. Така тези от тях, които носят Y-хромозома, получават спомагателен енергиен бонус и шансът да доближат първи до яйцеклетката се покачва.

Посочените са ограничения, които може да покачат шанса бебето ви да е момче. Разбира се, придържането към тези ограничения е на първо място за развлечение. Документиран е случай на жена, спазвала прецизно всички рекомендации за забременяване на момче, която с изненада, само че и с нескрита майчинска любов посрещнала втората подред женска рожба в фамилията.

Гледайте на тези рекомендации като на средство за подсигуряване на спокойствието , че въпреки всичко сте се пробвали да дадете стремежи подтик на процеси, над които единствено природата има власт. И не спирайте да пробвате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР