„Като е станало грешка, пак сме тук и пак отговаряме.

...
„Като е станало грешка, пак сме тук и пак отговаряме.
Коментари Харесай

Премиерът за есемесите с Пламен Узунов: Това е най-чистият човек на президента – в кавички

„ Като е станало неточност, отново сме тук и отново отговаряме. Пред кой съм се скрил аз? Кога съм се скрил? “. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява абсурда към есемесите сред предприемача Пламен Бобоков и съветника на президента по правните въпроси Пламен Узунов.
Президентът: Прокуратурата дава звук за тъпчене на закона Ясно е на всички кой има интерес от отвличането на вниманието от скандалния запис и фотосите в спалнята на премиера, съобщи Румен Радев
„ Аз имам работа, която правя и която не е правена и няма доста години по-късно да се прави. Тези, които нямат работа - от заран до вечер вървят някъде да си намерят място, да не разясняват. Те към този момент толкоз са заседнали в тресавището. Те към този момент в никакъв случай не могат да приказват нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за интервенция в работата на обособените управляващи. Това не е какъв да е консултант. Това му е най-чистият човек - в кавички. Вътрешен министър по време на неговото служебно ръководство. Смятайте какво е било обратно... “, разяснява министър-председателят, който дойде на мястото на случая в тунел „ Железница “.
Спецпрокуратурата: Узунов и Бобоков шест месеца са обсъждали дело във Върховен административен съд Мобилната връзка сред тях сочи извършени доста персонални срещи, прецизират от обвиняването
Изказването му е в отговор на коментара на президента Румен Радев, който по–рано денем заключи почналото следствие за търговия с въздействие с думите, че държавното обвиняване се обрисува като политически състезател и дава звук за тъпчене на закона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР