"Като две капки вода" е едно богатство най-вече заради образите,

...
"Като две капки вода" е едно богатство най-вече заради образите,
Коментари Харесай

Славин спечели шестия сезон на Като две капки вода

"Като две капки вода " е едно благосъстояние най-много поради облиците, с които всеки от нас се среща. Това е извънредно облагородяващо за един актьор! Благодаря на целия екип, че имах опция да съм част от всичко това ", съобщи Славин, спечелилият в шестия сезон на обичаното шоу за преобразявания. След успеха в третия сезон на "X Factor " изпълнителят завоюва сърцата на феновете с въздействащи облици в "златния сезон " на "Като две капки вода ". Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място се класираха Константин и Гери-Никол.
По време на огромния край осемте звездни участници за следващ път демонстрираха артистичния си гений с истински облици и възприятие за комизъм. "Вие двамата сте изненадата на този сезон! ", съобщи Маги Халваджиян след появяването на Златка и Боби като "Каризма ". "Избрах Риана, тъй като ме въодушевява същински и може да ме показа в светлина като за край ", показа единствената жена измежду финалистите Гери-Никол. "Удивлявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки облик. Възхищавам се на аристократизма в държанието ти ", беше оценката на Хилда за присъединяване на Иван Юруков в шоуто. Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова извършиха една велика ария - "One moment in time ". "Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда ", съобщи Софи Маринова. Гласовете им освен надскочиха рамките на залата, само че и изправиха на крайници публиката и въодушевените участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка. Вълна от овации последва и за Константин и песента "Болката от ляво ", която му донесе музикален привет от самия Васил Найденов. "Няма такова предаване като "Капките ". Това е прекарване, което се случва един път в живота ", показа пред водещите разчувстваният артист.
В кулминационния миг на сцената се появи победителката от петия сезон Михаела Маринова, която призна, че точно в това шоу е пораснала. Не липсваха и обичайните награди за жури и участници, измежду които "Мис Откритие ", "Мис Езикова преграда ", "Мистър Пластик " и доста други.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР