Като души ние притежаваме освен лична и родова карма, като

...
Като души ние притежаваме освен лична и родова карма, като
Коментари Харесай

Родова карма и родовите кармични задачи

Като души ние притежаваме с изключение на персонална и родова карма, като последната има основно значение за развиването ни в професионален, персонален и публичен проект. Има основно значение за това да се усещаме съумели, задоволени, спокойни и щастливи, да имаме трайни и пълноценни връзки с сътрудниците си, да възпитаваме уверени, уравновесени и изпълнени с наслада и обич деца.

Семейството, родът и нацията са системи, в които нищо не е инцидентно. Онова, което се случва с всеки един от членовете им, има своя причина, крие в себе си урок и предизвикателство както за обособения субект, по този начин и за всички останали. В центъра на фамилната система стоят родителите, децата им, бабите и дядовците, прародителите и всички предшественици. Така фамилиите се трансформират в родове, родовете в народи, нациите в човечество, което е част от единно духовно цяло, наричано Бог, Висш разсъдък, Енергия. Всеки субект, осъзнава или не, носи и дава отговор както за самостоятелната си карма, по този начин и за родовата, националната, даже човешката.

Всеки е не просто център на самия себе си, само че и част от едно невидимо пространство, 

в което се резервира спомен за всичко, което е било, и за всеки, който е бил. То „ отстоява “ ясно избрани полезности и правила.

Проследява всяка връзка в фамилията, рода и нацията. Нещо повече. Следи за причинно-следствените връзки даже оттатък времето и гибелта, като се „ грижи “ за възобновяване на салдото и справедливостта както в поколенията на рода, по този начин и в връзките сред нациите без оглед на пространство и времева връзка. Всяка виновност, всеки грях, позволен от членовете на рода, от всички нас като хора,

рано или късно ще бъде изкупен от член на системата

Това действително, „ рационално “ енергийно пространство има доста имена. Науката го назовава „ морфогенетично “, „ осведомително “ или „ познавателно “ поле. В езотериката е познато като родова (национална) съвест. То се подчинява на три съществени духовни закона.

1. Законът за принадлежността гласи, че всеки, който е част от обещано семейство, жанр или нация, има еднообразно право да принадлежи към тях, без значение кой е, по кое време е пристигнал и какво е сторил. Дали един е талантлив музикант, а различен – палач, един – талантлив, а различен – бавноразвиващ се, един е определян като заслужен член на общността, а различен – като изменник, няма значение. Нищо не трансформира изначалното право на всеки да принадлежи към фамилията, рода, нацията.

2. Законът на йерархията гласи, че членовете на фамилията, рода и нацията се подреждат по отношение на момента си на идване в системата. Тези, които са дошли по-рано, имат по-висок ранг от тези, влезнали по-късно. Хронологичният ред има безспорен приоритет! Това е нравствен закон и няма нищо общо с морални, причинно-следствени или политически аргументи.

3. Законът за равновесието гласи, че в случай че член от фамилията, рода или нацията аргументи или стане жертва на неправда, то тази неправда бива обезщетена посредством дейностите на различен човек от последващо потомство.

В последните години тематиката за въздействието на фамилията и рода върху живота на всеки един от нас закупи нови измерения. Все повече хора осъзнават какъв брой е значимо да проследим родовите модели, на които сме подвластни. В тази връзка е от значително значение да сме наясно с термини като „ родова карма “, „ фамилен канал “, „ родови връзки “ и така нататък Родовата карма е закон, който обвързва личността с опита и динамичността (било тя позитивна или отрицателна), запечатани в енергийното поле на Предците. Чрез нея ние сме в положение да осъзнаем, преработим и усъвършенстваме личната си орис, осланяйки се на свободната си воля, качествата, които притежаваме и не на последно място голямата поддръжка, която идва от груповото несъзнавано на Рода ни.

Осъществяването на тази поддръжка се прави по по този начин нареченият „ фамилен канал “. Той съставлява пътят, по който опитът на Предците се придвижва от минало към бъдеще и в огромна степен въздейства и дефинира сегашното ни.

Никой от нас не е избрал принадлежността си към избрана фамилна, родова, национална група Случайно! Именно родовите връзки са механизма с помощта, на който ние се възползваме от опита на Предците и го претворяваме в личните си житейски уроци. И без значение дали отхвърляме или одобряваме опита на предците си, ние сме мощно повлияни от всичко, което се е случило преди нас.

Можем ли да променим избрани отрицателни динамичности, зародили в семейно-родовите ни системи? Определено – да! Не единствено можем, само че точно това се чака от нас, с цел да бъдем позволени от енергийното поле на предците си до цялостния запас предопределен за нас, и единствено за нас!

Програмата съхранявана в безсъзнателната памет на Родовото енергийно поле се предава през поколенията и образува избрани модели. Най-удивителното е, че програмираните в рода събития се случват по време, когато член от системата доближи до избрана „ сериозна ” възраст или има съвпадение(като дата или месец) на събитието. Например: Ако майката е претърпяла трагична любовна история на 23години, има огромна възможност нейната щерка да преживее подобен опит когато доближи същата възраст. Този феномен носи наименование „ двойна годишнина ”.

Милена Милева/ създател на метода „ Аугуста Монада “

Инфо: https://5itagor.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР