Като човек, ангажиран с читалищната дейност, тя призова на този

...
Като човек, ангажиран с читалищната дейност, тя призова на този
Коментари Харесай

По повод Деня на будителите доц. Хамза дари книги за библиотеката на Читалище „Просвета -1927“ 


Като човек, зает с читалищната активност, тя прикани на този ден всеки да закупи книга, да я подари или просто да я подари в библиотека. По думите ѝ, това е положителният образец за подрастващите.

„На този ден би трябвало да си спомним за тези будители в нашата богата история, които са ни дали четмо и писмо, които са воювали за най-ценното – свободата ни. Да почетем всеки, който е оставил културно и духовно завещание за нас, което ние да оставим на децата си. Да благодарим на всеки, който е „пробудил“ у нас любовта към науката, към българското творчество и обичаи“, сподели доцент Хамза пред ДНЕС+.

По думите ѝ, този ден е освен респект към будителите в нашата история, а и ден, на който да си спомним нашите учители, да им благодарим за всеотдайността и знанията. Апелът на доцент Хамза е към младите – възпитаници и студенти, да почитат и тачат учителите си. Те са нашите модерни будители.

Доц. доктор инж. Медиха Хамза е претендент за депутат от СДС-Варна в обединението ГЕРБ -СДС за 47-то Народно заседание. Тя е учител в Медицинския университет във Варна, създател на голям брой научни изявления, някогашен заместник-декан в Техническия университет.

Честит празник на всички модерни будители!
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР