Като част от стратегията за управление на инвестиционните портфейли на

...
Като част от стратегията за управление на инвестиционните портфейли на
Коментари Харесай

ПОД "Алианц България" продава имот в индустриалната зона на град Варна

Като част от тактиката за ръководство на капиталовите портфейли на пенсионните фондове и притежаваните от тях недвижими парцели ПОД " Алианц България " АД подхваща дейности по маркетиране на атрактивен промишлен парцел в град Варна. "

Находящ се в Южна промишлена зона, парцелът е с обща повърхност от 11 700 кв.м, от която 2860 кв.м са застроени с административни, промишлени и здания за битови услуги с обща разгъната застроена повърхност от 9630 кв.м. На останалата повърхност на парцела има обособени над 100 паркоместа.

" КПМГ България " спомага на управлението на ПОД " Алианц България " в процеса на продажба, като сега тече дейна маркетинг акция.
За повече информация за парцела може да се свържете с екипа на " КПМГ България " на: имейл: телефон: +359 877 815 785 Реклама Свързани публикации Банковите дивиденти: Почти милиард и съвсем връх 16 септември 2022, 06:55 Частните пенсионни фондове в подножието на 20-милиардния връх 21 януари 2022, 06:54 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР