Като част от новата транспортна схема на Добрич предстои да

...
Като част от новата транспортна схема на Добрич предстои да
Коментари Харесай

В Добрич пускат мобилно приложение и сайт за разписанието на градските автобуси

Като част от новата транспортна скица на Добрич следва да бъде конфигурирана система за гласово обявяване, сподели заместник-кметът по „ Икономическо развиване и европейско финансиране “ Росица Йорданова на конференция. До 10 юни ще бъдат конфигурирани и осведомителни табла на 30 спирки с маршрутите на градския превоз. На тях в действително време ще бъде показвано кой рейс следва да дойде, какъв брой време остава до идването му и накъде отива. 

„ По Плана за възобновяване и резистентност сме заложили още 30 спирки да имат тази опция, с цел да може в действителност да я има тази осведоменост кой рейс идва, за къде отива и какъв брой време остава до идването му. Така ще обхванем общо към 60 места за изчакване “, разясни заместник-кметът. И добави, че следва да започва и уебсайт, в който също ще може да се следи за разписанията на рейсовете. От Община Добрич сега работят и по стартирането в употреба на мобилно приложение, което също да демонстрира в действително време маршрутите и разписанието на градския превоз. 

Новата транспортна скица на Добрич влезе в действие от 1 май, напомня Българска телеграфна агенция. След голям брой тъжби и сигнали за недостижимост на всички места, предстои да бъде направен разбор и да бъде импортирано предложение за промени в маршрутите и автобусните линии. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР