Като част от борбата срещу разпространението на коронавируса, унгарските власти

...
Като част от борбата срещу разпространението на коронавируса, унгарските власти
Коментари Харесай

Унгария въведе комендантски час

Като част от битката против разпространяването на ковид, унгарските управляващи постановат вечерен час в страната от среднощ до 5:00 и затварят питейни заведения и други места за развлечение, разгласи министър председателят Виктор Орбан. Това заяви организация ”Блумбърг ”, представена от БГНЕС.
Образователните институции, магазините и заведенията за хранене ще продължат да работят както нормално. Културните и спортни събития ще бъдат лимитирани до една трета от оптималната посещаемост.
 Орбан: Нашата задача е да отгледаме децата си като Хомо Христианус Орбан: Нашата задача е да отгледаме децата си като " Хомо Христианус "
Откривайки ново приблизително учебно заведение, ръководено от Реформаторската черква в Будапеща, министър председателят Виктор Орбан сподели, че учебните заведения са от основ...
През последното денонощие оптимално всекидневно повишаване на броя на хората, инфектирани с ковид - 3 989. Общият брой на инфектираните доближи 86 769. От началото на пандемията 1 973 души са умряли в страната от затруднения, породени от ковид. В момента 4767 пациенти се лекуват в лечебни заведения.
За да понижат върху стопанската система, управляващите оповестиха мораториум върху изплащането на заеми до края на годината и освободиха предприятията за услуги от заплащането на налози върху заплатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР