Катето Евро търси купувач за семейния апартамент в центъра на

...
Катето Евро търси купувач за семейния апартамент в центъра на
Коментари Харесай

Катето Евро продава прокълнатия дом на брат си за 400 бона

Катето Евро търси покупател за фамилния апартамент в центъра на София, в който живя починалия ѝ брат – педофилът Петър Евро, научи HotArena.

Брадата, както бе прочут столичанинът, обитаваше жилище на ул. „ Венелин ”, в което израсна дружно със сестра си под грижите на майка им Йорданка. Звездата от „ Оркестър без име ” към момента не е пуснала публично дома за продажба, само че споделила пред другари, че е решила да го продаде. 

Катето се надявала да прибере към 200 000 евро за жилището, разпростряло се на близо 100 квадрата. Актрисата считала, че може да разчита на сходна солидна сума, защото въпреки и в остаряла постройка, жилището е тухлено и се намира на тиха улица в идеалния център на София.
Още преди да си отидат майка ѝ и братът Петър, Катето подвигна къща за знамение и приказ в софийското с. Кокаляне. Там тя живее със сина си Александър Кадиев, снахата и внучката, кръстена на нея. Петър остана да населява жилището на „ Венелин ”, който се снабди със скандална популярност поради педофилските му осъществявания.

Петър умря мистериозно при започване на август единствено на 58 години, откакто бе съден за обезчестяване на дребни момченца и за злополука с един мъртвец. Майката на Сашо Кадиев обществено на никое място не разяснява гибелта на брат си, от който изпитва безумен позор. 

През последните години Катето Евро не контактуваше с Петър, тъй като с незаконното си държание Брадата петнеше както семейството, по този начин и самата актриса. Преди 15 години извратенякът за пръв път беше сгащен от служителите на реда в дома си, до момента в който мърсува с невръстно момченце. Разследването откри, че Петър Евро се забавлявал с малолетните момчета в таванското помещение на кооперацията, написа " Уикенд ".

Съседи разказваха, че издънката на албанския жанр Евро подбирал плячката си по подлези, гари и градинки и столични интернати, откъдето мъкне в дома си сирачета и циганчета против обещанието за топла храна и някой лев. Накрая обаче задоволявал нагона си. При един от арестите ченгетата намират огромно количество кокаин, порнописания, видео касети с детско и гей порно, тубички вазелин, презервативи, детски облекла. 
„ Татко Пепи ”, както децата наричали „ благодетеля си ”, имал полови връзки с над 200 малолетни и малолетни момчета от София. А апартаментът, където се сношавал с тях, си завоюва печалната популярност на анатемосан дом. Затова и Катето Евро, въпреки да израснала там, желала по-бързо да се отърве от жилището.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР