Катето Евро ще се разписва срещу 5 хилядарки месечна заплата,

...
Катето Евро ще се разписва срещу 5 хилядарки месечна заплата,
Коментари Харесай

Катето Евро се уреди с чудна заплата в БНТ, вижте каква

Катето Евро ще се разписва против 5 хилядарки месечна заплата, с цел да върти черпака в ефира на Българска национална телевизия. От 14 януари актрисата още веднъж е на екран на мястото на Ути Бъчваров в именитото му предаване „ Бързо, елементарно, вкусно “.

От малкия екран издават, че топготвачът бил гневен на рокадата и недоумявал по какъв начин Евро, която е аматьорка в кухнята, е съумяла да го измести. След скандал на Бъчваров с продуцентите те му предложили позорен компромисен вид, а точно - да води единствено един път в седмицата. Така от понеделник до четвъртък в неговото студио щяла да се вихри Катето, а в петък – той. Евро към този момент има опит с готвене пред камера, само че не е експерт като Ути. Докато водеше обедното предаване на банкрутиралата TV7 „ Усещане за жена “, тя сполучливо си партнираше пред котлоните с титуляря началник Петров. Участвала е и в риалитито „ Черешката на тортата “ по Нова тв, има и издадена кулинарна книга.

За новото си тв предизвикателство по Българска национална телевизия тя споделя, че описът на кулинарни изкушения, които е приготвила за феновете, включва многочислени предястия, разядки, супи и съществени блюда. Главен воин в нейните предписания е месото, което тя обожава, само че най-голямата уязвимост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите. Новата работа пристигнала като избавителен пояс за актрисата, която в последните години няма нито лев приходи.

Откакто е изпаднала от ефира, тя бе на издръжката на сина си Сашо Кадиев, който се раздира сред воденето на „ Преди обед “, частните участия и играта в театъра, с цел да зарежда майка си, жена си и детето. Запознати разкриват, че ежемесечно давал по към 1000 лв. на Евро, само че в този момент щял най-сетне да си поеме въздух, тъй като майка му към този момент не е безработна.

Този път звездата от „ Оркестър без име “ настояла пред новите си работодатели да бъде на безупречен трудов контракт, тъй като преди време сглупила, работила против хонорар и заради тази причина не можела да се пенсионира. Тя към момента продължавала да води борба с Национален осигурителен институт, които твърдели, че нямала нужния 34-годишен стаж, с цел да се пенсионира, а документите ѝ показвали, че е работила единствено 12 години през целия си живот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР