Катерица, гледана като домашен любимец, взе страха на крадец, съобщи

...
Катерица, гледана като домашен любимец, взе страха на крадец, съобщи
Коментари Харесай

Катерица-нинджа изплаши крадец

Катерица, гледана като домакински любим, взе страха на апаш, заяви „ Ей Би Си нюз “. Странната преживелица се е разиграла в американския щат Айдахо.

Животинчето Джоуи се прочу измежду локалните и се трансформира в любим. То отбрани дома на притежателя си, откакто атакува апаш, дръзнал да обере къщата.

Преди няколко седмици катерицата атакува младеж, влезнал в дома. Няколко часа по-късно той беше задържан от силите за сигурност с драскотини по ръцете си. Младежът е признал пред служителите на реда, че е бил атакуван от катерица. По-интересното е, че катерицата го е атакувала, до момента в който в последна сметка той не е избягал от вкъщи.

Сега притежателят на катерицата съобщи, че тя в последна сметка се е завърнала към същинския си дом – а точно, дивата природа. „ Ако би трябвало да предположа, бих споделил, че Джоуи си е намерил другарка “, съобщи шеговито мъжът, гледал катерицата в дома си.

От държавния университет в Айдахо оповестиха, че животът измежду природата е верният за катерицата. Специалисти показаха, че доста бозайници трансформират държанието си, когато настъпи пролетта.

Дори да не се завърне, катерицата Джоуи вечно ще остане в сърцата на локалното население като същински воин и бранител на правдата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР