Катерѝна Евро̀ посреща 65-ия си рожден ден с едно признание

...
Катерѝна Евро̀ посреща 65-ия си рожден ден с едно признание
Коментари Харесай

Катето Евро: Най-големият подарък за всичките ми рождени дни е тя

 Катерѝна Евро̀ посреща 65-ия си рожден ден с едно самопризнание - " Моят максимален подарък за всичките ми рожденни дни е моята внучка Катерина! "  Малката внучка на актрисата потегля на учебно заведение тъкмо когато баба й навършва 65 години.

" Днес тя потегли на учебно заведение и се надявам да съм жива и здрава и да я изпратя и след 12 години! Честито и на двете ни! "  - написа актрисата към поста си в Инстаграм. Малкото Кате стартира предучилищната си подготовка в ЧСУ " Българско школо ". В стори на татко си - Александър Кадиев, споделя, че е доста щастлива. 

Като актриса Катето Евро става известна с основната роля във филма  " Оркестър без име “. Вече 39 години репликата на Рени  " За морето, за любовта и още нещо " остава незабравима и се повтаря от доста хората. 

" Катето в никакъв случай не е имала подозрения по отношение на своето бъдеще. Още като доста дребна майка ѝ ѝ споделя, че ще стане актриса ", означи Диляна Ценова, която години по-късно трансформира тази култува фраза в заглавие на биографичната книга на Евро.

" Майка ми ми сподели за кого ще се омъжа, сподели ми в какъв ден ще родя детето, сподели ми, че детето ми ще носи името на светия. Всичко ми е познала ", показа Катерина Евро в изявление за " Преди обед ".

От 1980 тя работи в Студия за игрални филми " Бояна “, а в телевизионното предаване " Клуб НЛО “ е през 90-те. 

Синът й Александър Кадив се ражда в София на 30 август 1983 година Неговият татко Георги умира от рак през 2012 г.  

" Най-хубавото в моя живот, си ти! " - написа тя към фотография на внучката си, което споделя в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР