Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още

...
Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още
Коментари Харесай

Митрофанова с грозна закана: Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България!

Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още повече, че в този момент край морето е цялостно с украински бежанци. Руснаците ще почиват в Турция, в Египет, Арабските емирства. Това афишира безочливо в изявление за изданието " Поглед инфо “ посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова. В типичния си манипулативен и лицемерен жанр съветската посланичка изяснява, че преди едногодишния си престой у нас се опитвала да убеди доста хора в Русия, че България не е неприятелска страна.

По определение България  не може да бъде такава, само че в този момент след всички изявления и дейности, след включването на България в групата на страните, които упрекват за всичко Русия на мен ми е неприятно, аз мисля, че можем да водим различен вид диалози, споделя Митрофанова. За следващ път тя заплашва, че цялостно безумство ще бъде, в случай че в спора с Украйна се включат и страни от НАТО. 

Да се вкарат миротворчески сили в Украйна, както предлага Полша е невероятно, това е работа единствено на Организация на обединените нации. Това е рискова самодейност на Полша, с такава те излезнаха и през 1939 година и получиха това, което получиха, твърди дипломатът, имайки в поради окупацията на страната от Сталин и подялбата и с Хитлер.

В пропагандното изявление Митрофанова още веднъж приказва за биологичните лаборатории в Украйна, свързани със Съединени американски щати. Те били 30, а имало и документи за това. Според нея денацификацията на Украйна е най-важната част от тази интервенция, преповтаря още веднъж думите на Путин.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР