Категорично смятам, че в момента не е време да се

...
Категорично смятам, че в момента не е време да се
Коментари Харесай

Георги Стаменов скочи срещу пробива на Водната палата: Ще превърне движението в ад

Категорично считам, че сега не е време да се стартира план като пробива под Водната палата. Това съобщи кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов. Той изясни, че при все ремонтите, които сега са почнали или предстоят, стартът на строителството на кръстовище на две равнища ще провокира същински транспортен безпорядък.
Прочетете още
„ В момента има редица стартирали реконструкции. Отделно предстоят още такива. Прекъсването на една такава артерия безусловно ще трансформира Пловдив в град на хората, защото само пешеходци ще могат да се придвижват обикновено. И до този миг аз план не съм видял. Единствено съм се запознавал с плана от изявления в медиите. Решението дали и по кое време да стартира той е напълно в компетенциите на кмета Здравко Димитров “, съобщи Стаменов.

По думите на райкмета пробивът има два съществени минуса. От една страна, ще бъдат унищожени всички паркоместа в зоната. От друга, едно от направленията за придвижване на практиката престава да съществува, защото ляв завой няма да бъде вероятен.

„ Реално, в случай че се качим на кръстовището от западната страна, с цел да отидем към моста на Панаира, би трябвало да караме до Голямата базилика, защото противоположният завой на Чифте баня е неразрешен. Това значи повече запушване, повече изгорели газова, повече придвижване на коли в централна градска част. В последна сметка при в този момент съществуващото придвижване какъв брой време е нужно, с цел да стигнем от ул. „ Ландос “ до бул. „ Копривщица “ и този план какъв брой време ще ни спести? “, попита Стаменов и добави, че мощно се надява планът да е бъде осъществен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР