Категорично нямам никакъв повод за помисли, че има каквато и

...
Категорично нямам никакъв повод за помисли, че има каквато и
Коментари Харесай

Лорер категорично отрече да има политическа облага от продажбата на имот на ул. Чаталджа

Категорично нямам никакъв мотив за намерения, че има каквато и да било политическа полза, тъй като купувачът на къщата видите ли продава винетки. Изборът на купувача беше от самия него, той реши да закупи този парцел и ние взехме решение да го продадем.

Това разяснява пред публицисти в Народното събрание депутатът от " - ", съобщи Българска телеграфна агенция. Поводът за коментара са медийни изявления за продажбата на парцел на ул. „ Чаталджа “.  Лорер бе безапелационен, че когато купувачът желае да закупи един парцел, той е податлив да заплати избрана цена.  „ Лично аз не бях уверен, че желая да продавам, тъй като това е един нов дом, в който се бяхме нанесли относително скоро, заради което не бях податлив да продавам елементарно. Ето за какво цената за моя парцел е по-висока “, означи депутатът.  

Това е цена, на която сега можете да си купите парцел на зелено в „ Лозенец “. Така че няма безусловно никакъв мотив за нечиста сделка по тематиката за продажната цена на парцела, добави той. Това, което желая да разясня, е само датата, уточни Лорер и добави, че както е документирано съответно сделката за закупуване е още от 2020 година По думите му точно това е обяснението за разликата в цената. 

На въпрос по какъв начин си изясняват, че тази тематика се е появила внезапно в медиите, Лорер уточни, че ще сътрудничи на всички институции оптимално бързо да излязат със мнение. С моя юридически екип ще обсъдим всички правни благоприятни условия за това тези, които се пробват да петнят моето име, да понесат отговорност, настоя той.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР