Категорична е, че досегашните ни управници нямат място във власттаМераците

...
Категорична е, че досегашните ни управници нямат място във власттаМераците
Коментари Харесай

Луна: Край с Бойко, Койко, Нинова, Копейкин и измамника Слави!

Категорична е, че досегашните ни управници нямат място във властта
Мераците на Луна за влизане в политическия живот на страната още веднъж се съживиха.

Тя е самостоятелен претендент за народен представител от 25 МИР – София. За да влезе в Народното събрание обаче и да покаже на какво е способна там, се нуждае от 10 хиляди гласа. Оказва се, че има намерение да финансира политическата си кариера посредством продажбата на мезонета си.

Тя е безапелационна, че ще взе участие във всички избори и добавя, че задачата й постоянно е била да се бори против системата. Ще продължи да следва този път и отсега нататък. Отхвърлила е всички оферти на партии да стане част от листата им и има намерение и отсега нататък да продължи тази битка сама.

Подчертава, че не вижда никакъв смисъл в съществуването на партиите. Смята да предложи нова система на ръководство, която ще е в полза на българските жители, а не в полза на ръководещата каста. Тя има вяра, че всички отвратени от остарялата порочна система ще я поддържат на изборите на 2 октомври. Категорична е, че не трябва повече да се разрешава на тайфа нарушители да грабят страната ни. Допълва, че обстановката, в която живеем потвърждава некадърността на управлявалите ни до този миг.

Според нея с следващата си поръчка да вземат участие още веднъж във властта, партиите потвърждават само своята лакомия. Време е за персони и промяна на системата, показва тя. Категорична е, че е време да се смени Конституцията, която е направена в полза на избрана каста, която изнася всичко от страната ни и подчинява хората да са плебеи, работещи за шепа нарушители. Резултатът от настоящия ни главен закон е налице – страната ни е най-бедната и хората я напущат при първа опция.

В главния закон би трябвало да бъде обезпечена опцията на българите да управляват властта. Сега действително хората нямат това право и не могат да реагират, в случай че са недоволни от работата на някой народен представител.
Недоумява за какво като самостоятелен претендент има право да се кандидатира единствено в един МИР, а партиите да са в цяла България. Сама дава отговор, че това е по този начин, тъй като през 1993 година „ някакъв Близнашки “ прави Конституция, преференциална на който би трябвало.

Посочва, че хората би трябвало да са наясно за кого да гласоподават, в случай че ли не – по-добре да си стоят вкъщи, вместо да подхранват паразитите, трансформирайки ги в чудовища, които ни манипулират, трансформират ни в плебеи и ни взимат и последния лев от портфейла.

Не крие, че като българка е отвратена от всички партии и техните водачи, изключително от бруталното им отношение към хората. Капсуловани са и си образоват специфични хора, които вкарват във властта. Твърди, че ги е боязън от нея, тъй като не може да бъде манипулирана, мамена или подведена.

Разкрива, че непрекъснато върви на учредяването на партии, само че управленията им се крият от нея.
При все, че тези, против които се изправя са брутални, Луна е безапелационна, че не се опасява. Категорична е, че камъче като нея може да преобърне каруцата на паразитите. Вярва, че ще успее, тъй като залага на истината, която е най-скъпото оръжие.
Категорична е, че партии и водачи, които са ограбвали българския народ нямат право да бъдат в ръководството на страната.

Категорична е, че нито Бойко, нито Койко, нито Нинова, Копейкин или пък измамника Слави, който 20 години се гаври с артистите и изкара луди пари на техен тил, нямат място във властта. Хората, които държаха властта досега ни ненавиждат и желаят да измрем, безапелационна е Луна.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР