Катастрофата с 15-годишното момче е станала на изхода на с.

...
Катастрофата с 15-годишното момче е станала на изхода на с.
Коментари Харесай

15-годишен велосипедист е с опасност за живота след удар от кола

Катастрофата с 15-годишното момче е станала на изхода на с. Хлябово в посока с. Орлов дол. Момчето е блъснато от лек автомобил ръководен от 27-годишен от Тополовград.

Според полицията велосипедистът е минал ненадейно на нерегулирано кръстовище от лявата страна на автомобила. Шофьорът не е съумял да спре. Блъска велосипедиста с предната част на колата. При удара момчето отскача и се блъска в пътен знак.

Пробите и на двамата са негативни. 15-годишното дете в началото е признато в хасковската болница, само че по-късно е превозено в Пловдив. Има заплаха за живота му.

При различен случай леко са потърпевши още едно дете и 36-годишна жена. Тя е карала лек автомобил БМВ, който се е сблъскал с Ауди, ръководено от 75-годишен мъж. Катастрофата е станала на кръстовището сред улиците “Балкан ” и “Александър Стамболийски ” в Харманли.

Пострадалото дете е на 8 години. Возило се е при 36-годишната жена. Двете са прегледани и освободени за домашно лекуване. Съставен е акт за злополуката, прецизират от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР