Катастрофата, която се случи с Афганистан, е убийствена за Европа.

...
Катастрофата, която се случи с Афганистан, е убийствена за Европа.
Коментари Харесай

Румен Петков: Катастрофата с Афганистан е убийствена за Европа

Катастрофата, която се случи с Афганистан, е убийствена за Европа. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков в предаването " ЕвроДикоФ " по " Евроком ".

„ Оставям встрани, че Афганистан явно няма ковид, няма проблеми със здравето. Нещата стигнаха до един безпардонно изменнически метод.

Той разяснява и фрагмента с американския боен аероплан на летището в Кабул.

„ Когато се опитваш да изнесеш някъде народна власт или редът подобен, какъвто ти го виждаш - резултатът е този. Какво значи президентът Байдън да каже, че е отчаян от афганистанската войска – че кой я прави тази войска? Не разясня тези 20 години какви опиати са създавани в Афганистан, накъде са отивали, наркодоларите кой ги е управлявал и по какъв начин. Казвам, че веднъж арабската пролет изпълни Европа с бежанци. Казвам, че в този момент това, което се случва в Афганистан, ще ни удари по доста тежък метод. Всички, в това число нашите държавници се загрижиха за тези афганистанци, които са ни помагали. Искам да знам кой в България ще дава отговор да каже: „ Това е този Ахмед, който ни е помагал – заповядай “, разяснява водачът на АБВ.

„ Състрадалческото звучи добре и след пет минути го няма. Като дойдат тук хора с необикновен генезис, особени цели, ще плащаме ние с вас. Когато си докарвахме ковчезите от такива задачи, чувството беше доста по-различно. Сега след арабската пролет - имаме тази злополука, би трябвало да си дадем сметка, че с нашите стратегически сътрудници би трябвало да приказваме доста ясно: дотук, повече не “, сподели още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР