Катастрофа с „Ауди“ е станала на кръговото кръстовище на обхода

...
Катастрофа с „Ауди“ е станала на кръговото кръстовище на обхода
Коментари Харесай

От последните минути! „Ауди“ изхвърча от кръговото на обхода на Враца /снимки/

Катастрофа с „ Ауди “ е станала на кръговото кръстовище на обхода на Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути. Мъж е управлявал „ Ауди “ А4 с хасковска регистрация, като с него били още двама родственици. Шофьорът се движил от Враца в посока Оряхово, който не съумял да се включи в придвижването на кръговото и изхвърчал вътре в него, в тревните площи.
Водачът описа пред наш кореспондент, че са били на обзор в очната клиника на доктор Ралчовски и в този момент се прибирали. Той опитал да спря колата когато навлязъл в завоя, само че спирачките ѝ били отказали и тя станала неуправляема. След това колата скочила в отводнителната шахта и траяла още към 15 метра преди да спре.
За благополучие при произшествието няма потърпевши хора, само че материалните вреди по ходовата част на „ Ауди “-то са съществени.
На мястото има патрул на полицията, който работи по документирането на случая.
Това е следващата злополука в неуместно проектираното и изпълнено кръгово кръстовище. Неофициалната статистика сочи, че броят на злополуките там, е над 200.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР