Катастрофа между минибус с шуменска регистрация – превозващ състезателките на

...
Катастрофа между минибус с шуменска регистрация – превозващ състезателките на
Коментари Харесай

Женски футболен отбор катастрофира на връщане от София, бивш национал оказва съдействие

Катастрофа сред минибус с шуменска регистрация – пренасящ състезателките на ФК “Олимпия “(Шумен) и лек автомобил „ Мазда “ е станало покрай село Добри дял – до разклона за Лясковец – заяви президентът на ФК “Олимпия “ Панайотис Папас. В микробуса са пътували всички футболистки на ФК “Олимпия “(Шумен), които в неделя на обяд играха мач с НСА (София) от Държавното състезание по футбол за дами.

След пътния случай всички състезатели са откарани за обзор в МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ – Горна Оряховица. Веднага, откакто е научил за случая, в помощ на управлението на

ФК Олимпия “(Шумен) на мястото на случая е дошъл ръководителя на ЗС на БФС-Велико Търново – Бончо Генчев – някогашен народен играч по футбол, който е оказал огромно подпомагане за своевременното транспортиране на потърпевшите състезателки до болничното заведение в Горна Оряховица. Там на всички потърпевши футболистки е оказана съответната здравна помощ, а в ранните часове на понеделник всички състезателки са прибрани от своите родители в Шумен.

Сигналът за случая е подаден в ОДМВР – Велико Търново към 20,20 часа в неделя. Катастрофата е станала след разклона за село Добри дял наоколо до разклона за Лясковец, в непосредствена непосредственост до товарният вход на военният цех „ Аркус “. Шофьорът на лекия автомобил „ Мазда “ почнал изпреварване, само че не е съумял да се прибере в лентата си, и е блъснал калника на микробуса. Пробите за алкохол и на двамата водачи са негативни – заяви представителя на ОДМВР-Велико Търново Марияна Христова.

Снимки на ФК “Олимпия “(Шумен) –жени преди началото на мача с НСА (София) на 15.04.2018 година Това са и състезатели и треньори пътували в минибуса с шуменска регистрация с лидер Ерджан Алиев.

Горен ред (от ляво на дясно): Албена Тодорова (Ст. Треньор), Боряна Минкова, Галя Тодорова, Десислава Хаджиева, Димитър Димитров (треньор на вратари), Богомила Николова, Илияна Асенова, Гизем Мазлъмова, Виолина Георгиева, Ерджан Алиев (Директор транспорт).

Долен ред (от ляво на дясно): Стилияна Назифова, Калина Кирилова, Анастасия Недялкова, Марияна Георгиева, Хатидже Александрова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР