Каталуния поиска от съда разрешение отново да въведе вечерен час,

...
Каталуния поиска от съда разрешение отново да въведе вечерен час,
Коментари Харесай

Каталуния поиска разрешение да въведе вечерен час

Каталуния изиска от съда позволение още веднъж да вкара вечерен час, да ограничи срещите до 10 души и да затвори нощния живот. Целта на всичко това е да понижи разпространяването на Омикрон.

Според в този момент настоящите правила, наложени от централното държавно управление, всеки от самостоятелните райони може да приема разнообразни противоепидемични ограничения, само че откакто е получил правосъдно позволение за тях.

Около 20 % от случаите на Covid 19 в към този момент са от новия вид Омикрон.

Регионалният министър на опазването на здравето Хосе Мария Аргимон призна, че имунизацията не е задоволителна, с цел да спре вируса. Според него в този момент районът се намира в по-лоша обстановка от предходната Коледа.
свързани новини2672на 25.10.20212169на 12.10.2021
Най-високият брой инфектирани – 10 000 бяха регистрирани на 10 юли по време на петата вълна на пандемията, а в този момент при шестата се чакат по към 12 000 дневно, съобщи БНР.

Затова държавното управление желае още от четвъртък да върне вечерния час от 1:00 през нощта до 6:00 сутринта, да затвори нощните заведения и нощните питейни заведения, да понижи на 50 % потенциала на заведенията за хранене и фитнес залите, да вкара още веднъж отдалечена форма на работа, да ограничи срещите най-много до 10 души и да върне наложителното потребление на маски навън.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР